play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Radio Megaton slavi 19. rođendan!

Radio Megaton danas, 3. listopada 2021. godine slavi svoj 19. rođendan. Gledajući unazad, dovoljno je to iskustva i svakodnevnog dokazivanja, ali i puno ulaganja, kako u radne prostore i tehniku, tako i u kvalitetu programskih sadržaja.

Slavljenička atmosfera tijekom dana bit će prožeta dobrom glazbom i šaljivim programskim sadržajima, kontakt programom i vrijednim nagradnim igrama. U podne će biti obznanjeno tko je osvojio boravak u kući za odmor “Villa Issa” u Vrtlinovcu do 6 osoba, u danima vikenda od petka u 17 sati do nedjelje u 16 sati u razdoblju od 8. listopada 2021. do 1. svibnja 2022. godine te osiguran dnevno po jedan obrok iz Restorana pizzerije 4M za osobe koje borave u kući.

Već je postalo uobičajeno da se na sam rođendan Radija nagrađuju slušatelji koji su tijekom proteklih 365 dana na radijsku adresu poslali razglednicu, dopisnicu, pismo ili čestitku.

Omiljena radio postaja, čije je sjedište u Cargovcu, prvi je izbor velikom broju slušatelja već niz godina što potvrđuju istraživanja slušanosti koja dokazuju privrženost stanovnika Varaždinske županije upravo našoj radio postaji. Odgovornost pri realizaciji emisija stoga je još veća, a kvaliteta i proizvedeni radijski sadržaj još sveobuhvatniji i raznovrsniji. Orijentiranost isključivo na lokalno informiranje, lokalne sugovornike i lokalna događanja, programske su odrednice ovog Radija. Vodeći se principima objektivnosti i aktualnosti, program je prožet brojnim kraćim formama informativnih emisija tijekom dana, te mozaičnim emisijama (uglavnom) u večernjim satima i u danima vikenda.

Radio Megaton emitira 24 sata dnevno, a vođeni se program realizira od 6 do 21 sat, te je podijeljen u četiri voditeljske cjeline: „Dobro jutro, Megatonci!“, „Megatonci, dobar dan!“, „Megalaganica“ i „Bez ograničenja“. U izradi programskih sadržaja sudjeluje 10 radijskih djelatnika: David Bralo, Marlon Janiček, Tomislav Peček, Miroslav Brezovec, Nikolina Jureković Novoselec i Kristina Ljubić, djelatnici u marketingu Miljenka Križnjak i Darko Foder, glavna urednica Ljiljana Vuglač te direktorica Anica Plantić.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Pripremljen bogat program povodom Dana Općine Trnovec Bartolovečki

  Općina Trnovec Bartolovečki slavi svoj dan. Tim je povodom pripremljen bogat program u kojem će brojni mještani moći pronaći nešto za sebe, od najmlađih do nešto starijih, a organizirane su i edukativne te eko akcije. Naime, najprije će se u petak, 19. travnja, održati nekoliko edukativnih događanja, i to u 13 sati vježba civilne zaštite „Potres 2024” kod zgrade Općine, zatim u 17 sati edukacija o prevenciji bolesti dijabetesa i […]

  today18/04/2024 5

  0%