play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prvo mjesto u Klampotic ligi pripalo ekipi Cafe bar 5 iz Petrijanca

Posljednje, deveto kolo šeste sezone rekreativne malonogometne “Klampotic lige” igrano je u subotu, 30. prosinca, a potom je održana prigodna svečanost na kojoj su proglašeni rezultati i uručena priznanja i nagrade. U ime organizatora osvrt na odigrano natjecanje dao je Neven Furjan koji je naglasio da su tijekom odigranih devet kola odigrane 36 utakmice, a postignuto je 256 golova. Priznanje za najboljeg strijelca dobio je Dario Bubek iz pobjedničke ekipe „Cafe bar 5“, za najboljeg golmana proglašen je Edi Petek iz ekipe „Vrtovi Vratno“, za najboljeg igrača proglašen je Matija Šenkiš iz sastava „10x i svijeće Kokot“, dok je priznanje za fair play dobo sastav „Lepi dečki“. Sudac Neven Budija podijelio je tijekom natjecanja 9 žutih i dva crvena kartona. Čestitke organizatorima na odlično organiziranom natjecanju, ekipama na ostvarenim rezultatima i dobitnicima priznanja i nagrada uputio je načelnik općine Cestica Mirko Korotaj, a u podjeli pehara i nagrada pridružili su mu se Neven Furjan, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica, voditelj lige Dražen Dugi i voditelj zapisničkog stola Franjo Panić.

Šesta sezona Klampotic lige igrana je pod pokroviteljstvom Općine Cestica i Općine Petrijanec, a na kraju natjecanja prvo mjesto pripalo je ekipi Cafe bar 5 iz Petrijanca. Drugo mjesto osvojio je sastav 10x i svijeće Kokot, na treću poziciju plasirali su se nogometaši iz Strmca Podravskog, a četvrto mjesto pripalo je ekipi Trpači. MNK Lovrečan bio je peti, Anemona je bila šesta, MNK Vratovi osvojili su sedmo mjesto, a po 3 osvojena boda pripala su sastavima Lepi dečki na osmom mjestu i sastavu MNK Kolarovec koji se plasirao iza njih.

Za pobjedničku ekipu CB 5 igrali su: Dominik Dombaj, Dario i Mislav Šincek, Dario Bubek, Viktor Eršegović, Ervin Sokač, Martin Jambriško, Vedran Vrbanić i Roberto Bregović, a drugoplasirana momčad 10x i svijeće Kokot igrala je u sastavu: Luka Domjan, Mihael Domjan, Marko Kokot, Filip Borak, Marko Vidrač, Matija Šenkiš, Dominik Leskovar, Luka Kutnjak i Alen Kokotec.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Nastavljaju se višemilijunska ulaganja Hrvatskih voda na području Grada Novog Marofa

  Direktor Vodnogospodarskog odjela za Muru i gornju Dravu Hrvatskih voda Danijel Bunić i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač sa suradnicima održali su radni sastanak te obišli lokacije aktualnih i planiranih investicija Hrvatskih voda na novomarofskom području.Bunić je istaknuo da su u protekle četiri godine, od 2017. do 2020., radovi bili na 47 lokacija, ukupne vrijednosti 6,7 milijuna kuna, dok je inicijalni plan za ovu godinu na razini 1,2 milijuna kuna. […]

  today04/05/2021 89

  0%