play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Produžen rok za prijavu na likovni i foto natječaj povodom 500. godina Gradske vijećnice

Zbog velikog interesa, rok za prijavu na likovni i foto natječaj povodom 500. godina Gradske vijećnice je PRODUŽEN do 27.11. 2023. godine. Grad Varaždin poziva svu djecu 5 – 7 godina (starije vrtićke skupine) te učenike nižih razreda osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova s područja grada Varaždina na sudjelovanje u likovnom natječaju, a učenike viših razreda varaždinskih osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na sudjelovanje u foto natječaju. Osigurane su i nagrade za tri najbolja rada u svakoj kategoriji. Nagrađeni radovi bit će izloženi povodom Dana grada Varaždina. O datumu i vremenu dodjele, nagrađeni će biti obaviješteni mailom.

NATJEČAJ:

Grad Varaždin Povodom 500. godišnjice Gradske vijećnice, poziva djecu 5-7 godina (starije vrtićke skupine) te učenike nižih razreda osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na sudjelovanje u likovnom natječaju, a učenike viših razreda varaždinskih osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na sudjelovanje u foto natječaju.

Natječaj je otvoren od 17.10. do 27.11. 2023. godine, a osigurane su i nagrade za tri najbolja rada u svakoj kategoriji koje će izabrati tročlano povjerenstvo. Za likovne radove čine ga: Paula Banić, Elizabeta Igrec te Emanuela Grđan, a za foto radove: Siniša Sović, Dražen Dretar i Lucija Dugandžić.

Po tri su nagrade u svakoj kategoriji, poklon bonovi lokalnog trgovačkog centra u iznosu 100, 80 i 60 eura.

Nagrađeni radovi bit će izloženi povodom Dana grada Varaždina 6.12.2023. godine.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%