play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prijavite se na još jedno zanimljivo besplatno predavanje u Varaždinskim Toplicama

Kako bi odgovorio na rastuće promjene u svijetu i dao svojim građanima priliku da steknu nova znanja i iskustva, Grad Varaždinske Toplice u suradnji s edukacijskom platformom „ValoreSchool” organizira niz besplatnih predavanja na kojima od stručnjaka mogu doznati kako što kvalitetnije upravljati svojim financijama i pametno investirati svoj novac.

Nakon dvije uspješne edukacije, u srijedu, 24. svibnja s početkom u 17 sati u holu topličke Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića održat će se treća na temu naše imovine na raskrižju. Financijski stručnjaci Iris Addaline i Peter Kopinšek sa zainteresiranim će građanima podijeliti svoje znanje i iskustva o upravljanju financijama te ih upoznati s utjecajem inflacije na njihovu imovinu i ulaganja, utjecajem krize bankarskog sustava, pojmom ekonomske recesije i trebamo li od nje strahovati te financijskim rješenjima i trendovima do kraja desetljeća. „Živimo u neizvjesnom vremenu rastuće inflacije koja pred našim očima topi stvoreno bogatstvo. Na financijskim i gospodarskim tržištima vlada neizvjesnost. Promjene snažno utječu na živote pojedinaca i tvrtki. Pitanje je što ako tržišta ostanu iracionalna dulje od naše sposobnosti plaćanja? Znamo da će sljedećih pet godina biti presudno. Vaše će odluke utjecati na vaš budući život i živote sljedeće generacije. Na događaju ćete saznati kako stručnjaci gledaju na budućnost i gdje vide rješenja” – poručuju organizatori.

Tako će Kopinšek, financijski savjetnik s više od 15 godina financijskog iskustva u plemenitim metalima, bankarstvu, osiguranju, dionicama, zajedničkim fondovima i kritovalutama održati predavanje na temu „Utjecaj inflacije na našu imovinu; ekonomska recesija da ili ne?”, a Iris Addaline, financijska stručnjakinja za fizičke plemenite metale govorit će o financijskim rješenjima za promijenjene uvjete.

Edukacija je besplatna za sve zainteresirane građane, no broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 22. svibnja na e-mail adrese: info@valores.hr ili renata.prstec@varazdinske-toplice.hr.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Udruga „Pinta” održala tradicionalno „Vincekovo”

  Novomarofska Udruga vinogradara i voćara „Pinta” u subotu je organizirala tradicionalnu proslavu blagdana svetog Vinka koja se ove godine održala u vinogradu u Oštricama. Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji kojom novomarofski vinogradari, članovi udruge i građani uz druženje na otvorenom obilježavaju početak sezone radova u vinogradu. Unatoč epidemiološkoj situaciji, Udruga „Pinta” uspjela je organizirati tradicionalno „Vincekovo” koje se ove godine održalo u kontroliranim uvjetima i s ograničenim brojem posjetitelja uz […]

  today24/01/2022 45

  0%