play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Predstavljeno drugo izdanje trojezičnog kataloga „Kuće za odmor s pričom“

U prekrasnom ambijentu “Georgina Sunny Hill House”, jedne od 56 certificiranih „Kuća za odmor s pričom“, u četvrtak, 5. svibnja održano je predstavljanje drugog izdanja kataloga najboljeg privatnog smještaja u Varaždinskoj županiji.

Radi se o jedinstvenog katalogu, jedinom takvom u kontinentalnoj Hrvatskoj, koji na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku poziva goste na boravak, ali i istraživanje i upoznavanje ljepota varaždinskog kraja.

Nakon 4 godine trajanja projekta i isto toliko provedenih certifikacijskih krugova, u katalogu je predstavljeno 56 kuća za odmor s pričom. Zanimljivo je da su upravo razvojem ovog projekta mnoge nekadašnje vikendice, tradicijske kuće i gospodarske zgrade na prekrasnim zelenim varaždinskim brežuljcima, postale danas prepoznatljiv brend i sinonim za kvalitetu privatnog smještaja u Varaždinskoj županiji i Hrvatskoj.

Novost u ovom drugom izdanju kataloga su i objekti certificirani unutar novog projekta Turističke zajednice Varaždinske županije – Agroturizam s pričom, a po prvi puta su predstavljene vinarije varaždinskog kraja koje u svojoj ponudi imaju i kušaonice te mogu primiti goste. Naravno, katalog ujedno predstavlja i navodi najvažnije kulturne, gastronomske, prirodne i turističke zanimljivosti županije.

Podatak da je u ovaj projekt uključena gotovo polovica svih registriranih kuća za odmor u Varaždinskoj županiji pokazatelj je kvalitete, ali i održivog upravljanja razvojem privatnog smještaja u ruralnim dijelovima županije.

Ovaj će katalog biti distribuiran u predstavništva HTZ-a, dijelit će se na turističkim sajmovima i drugim događanjima te tako promovirati Varaždinsku županiju kao Županiju s pričom.

Digitalno izdanje kataloga može se preuzeti ovdje: https://bit.ly/3P1JJbJ

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinskoj županiji 51 novi slučaj zaraze koronavirusom

  U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđen 51 novi slučaj zaraze koronavirusom nakon što je testirano 376 osoba. Pet osoba je preminulo. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 67 pacijenata, od kojih je šest u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru. Oporavilo se 50 osoba i u županiji su 322 aktivna slučaja. „U prvih sedam dana listopada oboljelo je novih 294 osoba od Covida-19, dok je u prvom tjednu rujna bilo […]

  today08/10/2021 24

  0%