play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pred GDCK Ivanec izazovna godina s puno projekata

Redovna sjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Ivanec održana je protekloga petka, 16. prosinca u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Grada Ivanca. Sjednici Skupštine nazočili su i predstavnici jedinica lokalnih samouprava s područja djelovanja GDCK Ivanec, načelnik Klenovnika Mladen Blaško, te pročelnica Općine Maruševec Dragica Korpar.

Na početku sjednice minutom šutnje odana je počast za preminulog počasnog člana GDCK Ivanec Franju Vrabelja, pri čemu je predsjednik GDCK Ivanec Zlatko Barbir kroz kratko obraćanje podsjetio na život i djelovanje te velik doprinos radu GDCK Ivanec za koje je Franjo Vrabelj zaslužan.

Zastupnici Skupštine GDCK Ivanec su usvojili Izvješće o radu za 2021. godine te su usvojili Financijsko izvješće za 2021. godinu i Izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu.

V.d. ravnateljica GDCK Ivanec Sanja Pajtak izvijestila je Skupštinu o Planu i programu rada za 2023. godinu pri čemu je naglasak stavljen na socijalno-humanitarne aktivnosti, socijalne usluge prema starijem stanovništvu te rad s mladeži i pripremu na djelovanje u slučaju kriza i katastrofa. Nadalje, izvijestila je o projektima koje trenutno provodi GDCK Ivanec, ali i o prijavljenim projektima, čija se realizacija očekuje kroz 2023. godinu. Uz navedeno, predstavljen je financijski plan za 2023. godine, Plan otplate i zaduživanja za 2023. godinu i Plan nabave za 2023. godinu.

 

 

Za 2023. godinu planiran je proračun u ukupnom iznosu od 2.076.900,51kn (275.652,07 eura) na prihodovnoj i rashodovnoj strani te je Skupština usvojila Plan i program rada GDCK Ivanec za 2023. godinu i Financijski plan GDCK Ivanec za 2023. godinu.

Zastupnici Skupštine složili su se da GDCK Ivanec čeka izazovna godina s puno projekata i aktivnosti te su pozvani svi zainteresirani da na bilo koji način pomognu i doprinesu radu i aktivnostima GDCK Ivanec.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Nove biciklističke staze u Šenoinoj ulici u Varaždinu

  U sklopu aktivnosti Grada Varaždina u Europskom tjednu mobilnosti, u četvrtak 21. rujna 2023. godine u Ulici Augusta Šenoe predane su na upotrebu građanima i puštene u promet nove biciklističke staze. Na mjestu parkirališta za automobile, iscrtane su dvosmjerne staze koje su stupićima odijeljene od kolnika za automobile. O novom prometnom rješenju u centru grada govorio je Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina: Na ovom dijelu uvijek je bilo parkiralište […]

  today21/09/2023 5

  0%