play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pozvani ste na Advent u Lepoglavi

Iako vrijeme odnosno visoke temperature nisu dozvolile da s prvim danom Adventa u Lepoglavi proradi i klizalište, Advent u Lepoglavi otvoren je na zadovoljstvo okupljenih u gradskom parku ovog vikenda. Otvorio ga je gradonačelnik Marijan Škvarić pozvavši sve građane da dođu u gradski park i uživaju u prigodnom programu koji prati ovu manifestaciju koja se po prvi puta održava u Lepoglavi.

Najveća atrakcija je klizalište koje je počelo sa radom u subotu u poslijepodnevnim satima i bit će otvoreno sve do kraja siječnja 2022. godine. Pored toga, u subotu je uz mali božićni sajam, održana predstava za djecu uz podjelu bombona i „božićnih mišeka”. U nedjelju, adventski program, uz božićni sajam, upotpunio je nastup Limene glazbe Lepoglava i Lucije Job. Posjetiteljima je dijeljen i mlinčani kolač. Prije toga, kod OŠ Ante Starčevića, djecu su slatkim paketima darivali motomrazovi.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljene fotonaponske elektrane na varaždinskim osnovnim školama

  Na šest osnovnih škola Grada Varaždina instalirane su fotonaponske elektrane čime je školama osigurana proizvodnja električne energije za vlastitu potrošnju. Projekt su na konferenciji za novinare, koja se održala na V. osnovnoj školi, predstavili gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika i saborski zastupnik Miroslav Marković, zajedno sa suradnicima te ravnateljicom škole Nikolinom Kovačić.   Na I., II., III., IV. i V. osnovnoj školi Varaždin, fotonaponske elektrane […]

  today22/05/2024

  0%