play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poznati su ovogodišnji laureati Općine Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki svoj dan slavi 17. travanja. Ove godine to je na Uskrs pa će svečana sjednica Općinskog vijeća biti održana u četvrtak, 21. travnja. A na svečanoj će sjednici biti uručena ovogodišnja priznanja Općina Trnovec Bartolovečki.

Na sjednici Općinskog vijeća u petak, vijećnici su jednoglasno odlučili da će Nagradu za životno djelo dobiti Vilim Šagi iz Žabnika za postignuće na unapređivanju sporta – stolnog tenisa Općine Trnovec Bartolovečki. Zahvalnice će biti dodijeljene Lovačkom društvu „Kobac“ Bartolovec za 75-godišnji doprinos u promicanju lovnog gospodarstva na području Općine Trnovec Bartolovečki, Dragutinu Cecelji iz Trnovca, zapovjedniku Vatrogasne zajednice Općine Trnovec Bartolovečki, za provođenje aktivnosti i mjera zaštite i spašavanja ljudi i njihove imovine i promicanja ugleda i značaja vatrogastva, OPG-u Vladimir Kurtek iz Šemovca, za izniman doprinos razvoju i promicanju ugleda i značaja Općine Trnovec Bartolovečki u području poljoprivrede, OPG-u Josip Vlahović iz Štefanca za izniman doprinos razvoju i promicanju ugleda i značaja Općine Trnovec Bartolovečki u području vinogradarstva i vinarstva, Udruzi žena „Trnovečko srce“ za očuvanje tradicije i kulturne baštine trnovečkog kraja, oživljavanje svih vrsta rukotvorina i tradicijskih predmeta, prenošenje znanja i iskustva o starim tradicijama na mlađe generacije te očuvanje tradicije izrade „Trnovečke makovnjače“ na području Općine Trnovec Bartolovečki i šire te Udruzi umirovljenika i starijih osoba Općine Trnovec Bartolovečki za 20-godišnji doprinos u promicanju društvenog života umirovljenika i starijih osoba.

Dodijelit će se i nagrade Općine Trnovec Bartolovečki najboljim učenicama Osnovne škole Trnovec i Osnovne škole Šemovec za postignute iznimne rezultate na natjecanjima od školske, županijske i državne razine u pojedinim nastavnim predmetima, izvannastavnim aktivnostima, zalaganju i uzornom ponašanju. Najbolji učenici su Roko Mikulić iz OŠ Trnovec i Anja Vincek iz OŠ Šemovec, a nagrade su prijenosna računala.

Načelnica Verica Vitković najavila je program obilježavanja Dana Općine Trnovec Bartolovečki. U četvrtak, 21. travnja, u 16 sati u crkvi majke Božje Snježne u Trnovcu bit će služena sveta misa povodom Dana Općine, a u 17 sati u dvorani OŠ Trnovec počet će svečana sjednica Općinskog vijeća.

U subotu, 23. travnja, obilježavanje Dana planeta Zemlje bit će organizacijom akcije čišćenja i sadnje po mjesnim odborima. Istoga dana u večernjim satima KUD „Mak“ Trnovec priprema folklorni festival u dvorani OŠ Trnovec. Obilježavanje Dana Općine Trnovec Bartolovečki završit će u nedjelju, 24. travnja, druženjem mještana općine uz lovački gulaš u Žabniku, u organizaciji Lovačkog društva „Kobac“.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U okviru programa Dana Općine organizirani edukacija o prevenciji dijabetesa i mjerenje šećera u krvi

  Jedan od programa u okviru obilježavanja Dana Općine Trnovec Bartolovečki bila je i edukacija o prevenciji dijabetese, a tom je prilikom u petak sudionicima predavanja mjeren šećer. Akciji i edukaciji prisustvovala je i Ana Bramović, koja je istaknula da je jako zadovoljna s akcijom koju je organizirala Općina te da je čula mnoge korisne informacije koje su je zanimale." Šećer provjeravam stalno, svaki mjesec, kao i kolesterol svaka tri mjeseca"  […]

  today20/04/2024 3

  0%