play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poznati finalisti pjesničke nagrade “Zvonko Milković”

Od 36 pristiglih knjiga, u finale ovogodišnje Nagrade “Zvonko Milković” za najbolju knjigu pjesama hrvatskih autorica i autora s intimističkom ili zavičajnom tematikom ušlo je 6 knjiga. To su. Josip Čekolj „Dječak pred žetvu“, Dunja Detoni Dujmić „Arhipelag Galešnjak“, Lidija Dujić „Dormitorij“, Tatjana Gromača „Ivan Bezdomnik i njegove pjesme“, Andrijana Kos Lajtman „Dani kositra i jeke“, te Luko Paljetak „Reciklirane pjesme“. Finaliste je odabralo prosudbeno povjerenstvo u sastavu Ernest Fišer (predsjednik), Robertino Bartolec i Tomislav Ribić (članovi).

 

Dobitnik nagrade bit će proglašen na završnoj svečanosti 26. listopada u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici “Metel Ožegović” Varaždin.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Potpisan Ugovor o sufinanciranju Europskog dvoranskog prvenstva u streličarstvu

  Predsjednik Sportske zajednice Varaždinske županije Krešimir Čop i predsjednik Streličarskog kluba Cekin Varaždin Damir Kolarek, u nazočnosti župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, zamjenice župana Silvije Zagorec, pročelnika za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslava Huđeka te predsjednika Hrvatskog streličarskog saveza Darka Uidla, potpisali su danas Ugovor o sufinanciranju Europskog dvoranskog prvenstva u streličarstvu vrijedan 20.000 eura, a koji se trenutno održava u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi. Župan Anđelko […]

  today22/02/2024 23

  0%