play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poznati finalisti pjesničke nagrade “Zvonko Milković”

Od 36 pristiglih knjiga, u finale ovogodišnje Nagrade “Zvonko Milković” za najbolju knjigu pjesama hrvatskih autorica i autora s intimističkom ili zavičajnom tematikom ušlo je 6 knjiga. To su. Josip Čekolj „Dječak pred žetvu“, Dunja Detoni Dujmić „Arhipelag Galešnjak“, Lidija Dujić „Dormitorij“, Tatjana Gromača „Ivan Bezdomnik i njegove pjesme“, Andrijana Kos Lajtman „Dani kositra i jeke“, te Luko Paljetak „Reciklirane pjesme“. Finaliste je odabralo prosudbeno povjerenstvo u sastavu Ernest Fišer (predsjednik), Robertino Bartolec i Tomislav Ribić (članovi).

 

Dobitnik nagrade bit će proglašen na završnoj svečanosti 26. listopada u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici “Metel Ožegović” Varaždin.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Od posljedica koronavirusa preminulo osam osoba

  U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 143 nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirano 399 osoba. Preminulo je osam osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 249 pacijenata, od kojih njih 22 na respiratoru. Oporavilo se 235 oboljelih od koronavirusa i broj aktivnih slučajeva je 1.553. Cijepljenje će ovaj tjedan biti organizirano u Općoj bolnici Varaždin u dvorani 1 u podrumu Kirurgije i to danas i u petak […]

  today30/11/2021 45

  0%