play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poziv za prijavu kandidata za rad u Jedinici prometne mladeži Grada Varaždina

U cilju povećanja sigurnosti prometa na području Grada Varaždina u suradnji s Policijskom postajom Varaždin, Grad Varaždin objavljuje Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u radu Prometne jedince mladeži Grada Varaždina.

Opći uvjeti koje moraju ispuniti zainteresirani kandidati za rad u Prometnoj jedinici mladeži Grada Varaždina su:

• učenici srednje škole koji su navršili 16 godina ili studenti

• zdravstvena sposobnost

• primjerenost u učenju i ponašanju

Zainteresirani kandidati dužni su podnijeti prijavu u pisanom obliku i dostaviti je na adresu: Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, Varaždin, ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr s naznakom: „JAVNI POZIV–PROMETNA JEDINICA MLADEŽI GRADA VARAŽDINA“.

Uz prijavu je potrebno priložiti:

1. presliku osobne iskaznice

2. potvrdu o statusu učenika/studenta

3. potvrdu liječnika obiteljske/opće medicine kojom se dokazuje zdravstvena sposobnost

4. broj kontakt telefona/mobitela

Svi kandidati koji zadovolje formalne uvjete javnog poziva, dužni su proći program osposobljavanja pripadnika prometne jedinice mladeži iz područja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Program osposobljavanja Jedinice prometne mladeži Grada, odabir pripadnika, nadzor te način i vrijeme djelovanja Jedinice prometne jedinice mladeži Grada Varaždina određuje Policijska uprava varaždinska. Cijena sata rada na koju pripadnici Jedinice prometni mladeži Grada Varaždina imaju pravo uslijed obavljanja svojih poslova iznosi 5,30 EUR neto po satu rada.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Proslavljen Dan Općine Klenovnik

  Završetak izgradnje vodoopskrbne mreže „Visoka zona Klenovnik“ u okviru koje su priključak na vodovodnu mrežu dobila 62 kućanstva, te dogradnja Dječjeg vrtića „Latica“ – dva su najveća završena projekta u Općini Klenovnik unazad godinu dana. Istaknuto je to u povodu Dana Općine na svečanoj sjednici klenovničkog Općinskoga vijeća i proslavi 777. obljetnice pisanog spomena Klenovnika. Asfaltirano je i 2.400 metara nerazvrstanih cesta, naglasio je načelnik Mladen Blaško istaknuvši kako su […]

  today11/10/2021 598

  0%