play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poziv na iskaz interesa za Program POS-a u Općini Cestica

Općina Cestica poziva sve građane da iskažu interes za sudjelovanje u programu POS-a, odnosno u programu društveno poticane stanogradnje. Nakon uspješno završenog programa POS-a, Općina Cestica prikuplja informacije o zainteresiranosti za izgradnju nove višestambene zgrade u Cestici.

Društveno poticana stanogradnja je sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unaprjeđenja graditeljstva. Društveno poticana stanogradnja provodi se, izgradnjom stanova za prodaju uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate te za najam stanova uz mogućnost otkupa istih.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u programu društveno poticane stanogradnje ( kupnje ili unajmljivanja stana) na području Općine Cestica možete iskazati ispunjavajući ANKETU koja se nalazi u priloženom obrascu. Ispunjenu anketu možete dostaviti svakim radnim danom osobno ili poštom, u pisarnicu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Cestica od 07:00 do 15:00 sati, ili putem maila, na adresu: karmen@cestica.hr , a najkasnije do 15.01.2024. godine.

Za bilo koju informaciju o iskazivanju interesa za program POS, kontaktirajte nas svakim radnim danom od 07:00 do 15:00.

• telefonskim putem na 042/724-824 ,
• e-mail: karmen@cestica.hr

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec ove godine osigurava “uskrsnice” za veći broj građana

    Općina Maruševec obavještava umirovljenike i osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine sa svog područja kako će im u povodu nastupajućih uskršnjih blagdana biti isplaćena jednokratna novčana potpora. Pravo na potporu ostvaruju građani s prebivalištem na području Općine Maruševec, i to: umirovljenici čija ukupna mirovina (domaća i inozemna) iznosi do 350 eura, osobe s invaliditetom kojima je temeljem Rješenja nadležnog Centra za socijalnu skrb priznato pravo na osobnu […]

  today27/02/2024 5

  0%