play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Potpisan Ugovor o izvođenju radova na građevinskoj sanaciji zgrade upravitelja kompleksa dvorca Šaulovec

U Županijskoj palači u Varaždinu potpisani je Ugovor o izvođenju radova na građevinskoj sanaciji zgrade upravitelja kompleksa dvorca Šaulovec . Ugovor su potpisali župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i Zvjezdana Erceg, direktorica tvrtke Core upravljanje.

Tako radovi predviđeni ugovorom podrazumijevaju generalnu obnovu objekta odnosno izvođenje građevinsko – obrtničkih radova (statička sanacija, sanacija pokrova i limarije, zamjena stolarije itd.), toplinske i hidroizolacije zgrade, instalaciju vodovoda i kanalizacije, ugradnju sanitarija, elektroinstalacije jake i slabe struje te strojarske instalacije grijanja , hlađenja i ventilacije.

Pročelnik Huđek je naznačio kako će se tom investicijom u finalnu fazu dovesti objekt koji će aktivirati cijeli kompleks Šaulovec.

– Varaždinska županija je vlasnik dvorca od 2020. godine i odmah smo krenuli u sanaciju najvećih problema. Nakon obnove slijedi korištenje kompleksa te sam siguran kako ćemo Šaulovcu uskoro vratiti stari sjaj-rekao je pročelnik Huđek.

Zvjezdana Erceg, direktorica tvrtke Core upravljanje d.o.o. je istaknula kako su zahvalni što mogu sudjelovati u revitalizaciji ovog projekta.

-Napravili smo prvu fazu projekta i želja nam je i da dalje sudjelujemo u projektu te da ovo zdanje obnovimo i uljepšamo. Ova zgrada upravitelja je baš jedan bombončić koji će krasiti cijeli kompleks dvorca Šaulovec i nadam se da ćemo svojim radom doprinesti revitalizaciji cijelog kompleksa- rekla je Erceg.

Vrijednost radova danas potpisanog ugovora iznosi 347.731,41 eura, bez poreza na dodanu vrijednost dok ukupna vrijednost iznosi 434.664,26 eura s PDV-om.

Inače, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije prema Programu podrške regionalnom razvoju za projekt Građevinska sanacija objekta upravitelja kompleksa dvorca Šaulovec odobrilo je bespovratna sredstva u iznosu od 60.000,00 eura.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%