play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poticanje poduzetništva u Općini Vinica

Na održanom sastanku s poduzetnicima, obrtnicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima s područja Općine Vinica, razgovaralo se o poboljšanju poduzetničke i turističke infrastrukture uključivanjem poduzetnika te o njihovom razvoju i mogućnostima sufinanciranja.

Uvodnu riječ održao je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec zahvalivši se na iskazanom interesu. Iznio je stvarno stanje poduzetništva u općini te predložio povezivanje poduzetnika i uzajamno pomaganje.

 

Raspravljalo se o problemima s kojima se svakodnevno susreću kao što su pronalazak radne snage, neiskorištenost resursa i kapitala za daljnji razvoj, nedostatak promoviranja i informiranja šire zajednice o proizvodima koje nude, razvoj vinarstva, daljnji razvoj industrije, kako  zadržati mlade usmjeravanjem na deficitarna zanimanja te o mogućnosti stipendiranja učenika.

 

Nakon završenog sastanka, utvrđen je temeljni izazov s kojim s susreću poduzetnici, stvaranje dobre logistike, određivanje strategije usmjerene prema razvoju turizma, sufinanciranjem iz europskih fondova.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Objavljene kandidacijske zbirne liste za prijevremene izbore u Varaždinu, počinje izborna promidžba

  Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina sastavilo je i objavilo zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Varaždina. Devet je kandidacijskih lista i to: Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Ivanom Čehokom, HDZ i HSU s nositeljem Damirom Habijanom, zatim HNS, HSLS, Laburisti i HSS Braće Radić s nositeljem Igorom Klopotanom, Hrvatski suverenisti s nositeljem Dominikom Klemenčićem, MOST s nositeljem Krunoslavom Vorihom, Reformisti i Umirovljenici s nositeljem […]

  today31/03/2023 7

  0%