play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poljaku brzom intervencijom vraćen ukradeni bicikl

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 26 godina iz Svibovca Podravskog za kojeg se sumnja da je u noći s 23. na 24. srpnja na parkiralištu prenoćišta u ulici Franca Prešerna u Varaždinu otuđio montirani na vozilu skupocjeni bicikl marke „SUP“ vlasništvo poljskog državljana starosti 39 godina. Vrijednost bicikla procjenjuje se na 22 tisuće kuna. Brzim i operativnim radom policijski službenici su u nekoliko dana od krađe pronašli počinitelja i skupocjeni bicikl, te obavijestili oštećenog 39-godišnjaka koji je u tom trenutku boravio na ljetovanju na Jadranu, a u Varaždinu je bio na proputovanju. Danas pri povratu u Poljsku, oštećenom 39-godišnjaku su policijski službenici u Policijskoj postaji Varaždin vratili bicikl.

Tom prigodom je vlasnik bicikla istaknuo; „- Vrlo sam sretan što je bicikl pronađen i puno zahvaljujem hrvatskoj policiji i varaždinskim policajcima što su pronašli moj bicikl.“ Nakon preuzimanja bicikla, poljska obitelj je nastavila putovanje prema svom gradu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Županijskoj palači traju radovi na rekonstrukciji i prenamjeni podruma u posjetiteljski centar

  U Županijskoj palači u Varaždinu u punom su jeku radovi na rekonstrukciji podruma i njegovoj prenamjeni u posjetiteljski centar, koji će biti opremljen visokom tehnologijom kako bi se na neobičan, edukativan i atraktivan način predstavila baština Varaždinske županije. Radovi se odvijaju u sklopu EU projekta „Active Tourism meets Advanced Technology in Cross-Border Area – [email protected]“, čija je ukupna vrijednost 1.245.215,36 eura ili 9.339.115,00 kuna, a s 85 posto se sufinancira […]

  today16/08/2022 4