play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pokazna vježba u Varaždinskim Toplicama pokazala izvanrednu spremnost vatrogasaca

U organizaciji Vatrogasne zajednice Varaždinke Toplice, u subotu je održana javno pokazna vježba pod nazivom „Bernarda 2023”, na objektima u sklopu pansiona i hotela.

U vježbi je sudjelovalo sedam dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Grada Varaždinskih Toplica; DVD Varaždinske Toplice, DVD Vrtlinovec, DVD Drenovec, DVD Donja Poljana, DVD Leskovec, DVD Tuhovec i DVD Grešćevina.

Hrabri vatrogasci su još jednom potvrdili svoju izvanrednu spremnost i odgovornost u suočavanju s različitim izazovima, potencijalnim katastrofama i nesrećama. Vježba je pokazala ne samo njihovu opremljenost, već i izvanredno ljudstvo, što je ključna komponenta u njihovoj sposobnosti da gase požare, spašavaju ljude, životinje i štite imovinu ugroženu požarom, poplavom, potresima i u drugim katastrofama.

Gradonačelnica Varaždinskih Toplica, gospođa Dragica Ratković, izrazila je duboku zahvalnost i ponos prema dobrovoljnim vatrogascima i vatrogaskinjama.

– Oni se nesebično posvećuju svom pozivu i riskiraju vlastite živote kako bi osigurali sigurnost građana. Njihov predan rad i pripravnost omogućuju građanima da mirno spavaju znajući da su zaštićeni. Grad Varaždinske Toplice uvijek je spreman pomoći svojim vatrogascima, kako u nabavci opreme, tako i na druge načine i činit ćemo to i u budućnosti u znak potpore, ali i zahvalnosti za sve ono što vatrogaskinje i vatrogasci čine za nas. Ponosno stojimo uz njih i podržavamo njihovu neprocjenjivu službu – izjavila je gradonačelnica Ratković.

Pokazna vježba istaknula je važnost Vatrogasne zajednice i njezinih članova u očuvanju sigurnosti i dobrobiti lokalne zajednice.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%