play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poetsko – glazbeni program „Put emocija“ za korisnike Doma u Zavojnoj

Organizirajući poetsko glazbeni program „Put emocija“, Udruga Ritam misli i ove će godine na pomalo nesvakidašnji način, gotovo koledarski, poželjeti radost i sreću korisnicima Doma za starije i nemoćne u Varaždinu.

 

S početkom u 16 sati ispred Doma održat će se prigodan program u kojem će članovi Udruge i njihovi gosti uz stihove i glazbu zaželjeti sretne blagdanske dane i radost u dolazećoj novoj 2022. godini korisnicima doma i svim prisutnim građanima.

 

„Nikada ne smijemo zaboraviti koliko radosti donosi susret, koliko sreće donose riječi, koliko snage daje glazba. Vjerujemo da će nam vrijeme omogućiti da podijelimo radost blagdana. Zbog vlastite sigurnosti, cjelokupni program korisnici Doma će moći pratiti kroz prozore svojih soba ili s balkona. Nadamo se da će se i članovi obitelji korisnika doma odazvati te nam se pridružiti ispred doma i zapjevati poneku pjesmu s nama. Svi ste dobrodošli, odvojite sat svog vremena i budite dio čarobne priče!“ – poručuju iz Udruge Ritam misli.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Varaždinskim umirovljenicima i osobama s invaliditetom „uskrsnica“ od 50 eura

  Na sjednici Povjerenstva za umirovljenike i starije osobe, koja je održana u petak u sjedištu varaždinske gradske uprave u palači Patačić, najavljena je isplata „uskrsnica“ varaždinskim umirovljenicima i osobama s invaliditetom. Na sjednici, kojoj je nazočio zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković, najavljeno je da će Grad Varaždin isplatiti „uskrsnice“ u iznosu 50 eura umirovljenicima čija ukupna mirovinska primanja (inozemna mirovina i hrvatska mirovina) ne premašuju limit od ukupno 420 eura za […]

  today09/02/2024 18

  0%