play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poetsko – glazbeni program „Put emocija“ za korisnike Doma u Zavojnoj

Organizirajući poetsko glazbeni program „Put emocija“, Udruga Ritam misli i ove će godine na pomalo nesvakidašnji način, gotovo koledarski, poželjeti radost i sreću korisnicima Doma za starije i nemoćne u Varaždinu.

 

S početkom u 16 sati ispred Doma održat će se prigodan program u kojem će članovi Udruge i njihovi gosti uz stihove i glazbu zaželjeti sretne blagdanske dane i radost u dolazećoj novoj 2022. godini korisnicima doma i svim prisutnim građanima.

 

„Nikada ne smijemo zaboraviti koliko radosti donosi susret, koliko sreće donose riječi, koliko snage daje glazba. Vjerujemo da će nam vrijeme omogućiti da podijelimo radost blagdana. Zbog vlastite sigurnosti, cjelokupni program korisnici Doma će moći pratiti kroz prozore svojih soba ili s balkona. Nadamo se da će se i članovi obitelji korisnika doma odazvati te nam se pridružiti ispred doma i zapjevati poneku pjesmu s nama. Svi ste dobrodošli, odvojite sat svog vremena i budite dio čarobne priče!“ – poručuju iz Udruge Ritam misli.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Idućega tjedna Zoran Vakula predstavlja svoju prvu pjesničku zbirku

  Jedan od naših najpopularnijih meteorologa Zoran Vakula, predstavit će svoju prvu pjesničku zbirku „Rimovane meteoprognoze u doba koronaviroze“ u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu. Pjesnička večer održat će se u srijedu 23. ožujka 2022. godine s početkom u 18:30. Dobro je znati da se upravo na taj datum, 23. ožujka obilježava Svjetski dan meteorologije jer je na taj dan 1950. godine službeno osnovana Svjetska meteorološka organizacija.   […]

  today15/03/2022 50

  0%