play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poetsko – glazbeni program „Put emocija“ za korisnike Doma u Zavojnoj

Organizirajući poetsko glazbeni program „Put emocija“, Udruga Ritam misli i ove će godine na pomalo nesvakidašnji način, gotovo koledarski, poželjeti radost i sreću korisnicima Doma za starije i nemoćne u Varaždinu.

 

S početkom u 16 sati ispred Doma održat će se prigodan program u kojem će članovi Udruge i njihovi gosti uz stihove i glazbu zaželjeti sretne blagdanske dane i radost u dolazećoj novoj 2022. godini korisnicima doma i svim prisutnim građanima.

 

„Nikada ne smijemo zaboraviti koliko radosti donosi susret, koliko sreće donose riječi, koliko snage daje glazba. Vjerujemo da će nam vrijeme omogućiti da podijelimo radost blagdana. Zbog vlastite sigurnosti, cjelokupni program korisnici Doma će moći pratiti kroz prozore svojih soba ili s balkona. Nadamo se da će se i članovi obitelji korisnika doma odazvati te nam se pridružiti ispred doma i zapjevati poneku pjesmu s nama. Svi ste dobrodošli, odvojite sat svog vremena i budite dio čarobne priče!“ – poručuju iz Udruge Ritam misli.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Koncert ispred sinagoge posvećen žrtvama fašizma

  Krajem 2019. godine započela je faksimilna rekonstrukcija uličnog pročelja Sinagoge u Varaždinu prema projektu iz 2006. godine koji je izradio Studio Kušan. Projekt uključuje vraćanje kupola, kamenih elemenata te zidane oblike pročelja s početka 20. stoljeća kada je Morandini dogradio postojeću Sinagogu izgrađenu i posvećenu 1861. godine. Rekonstrukcija pročelja napravljena je u suradnji s Konzervatorskim odjelom u Varaždinu, a projekt je vrijedan 2.3 milijuna s PDV-om od čega je Ministarstvo […]

  today06/05/2021 101

  0%