play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Počinje 32. izdanje cross-lige Drava, druga najstarija trkačka liga u Hrvatskoj

U četvrtak 4. travnja, kod kupališnog mosta na Dravskom odvodnom kanalu počinje 32. izdanje cross-lige Drava, druge najstarije trkačke lige u Hrvatskoj. Liga počinje u 18 sati kada startaju trkači, hodači i nordijski hodači na 2000 metara , deset minuta kasnije, u 18.10 sati starta utrka na 5600 metara , a par minuta kasnije i najatraktivnije utrke djece na 400 i 800 metara. Prijave počinju od 16.30 sati kod mosta na kanalu i bilo bi dobro da svi zainteresirani dođu malo ranije da pravovremeno obave prijavu. Startnina za cijelu ligu iznosi 20 eura, dok je za svako pojedinačno kolo 3 eura. Sva kola lige za utrke djece iznose 4 eura, dok je izrada novog startnog broja 2 eura.

Liga traje 10 kola na proljeće i 5 kola na jesen, pravila o bodovanju su ostala ista kao i prijašnjih godina i možete ih naći na stranicama www.tkmarathon 95.hr, kao i sve ostale informacije vezane za ligu.

Nastavlja se i tradicija kojom prošlogodišnji pobjednici nose posebne brojeve, tako će Iris Jasmbrešić, lanjska pobjednica kod žena na 5600 metara nositi broj 1, dok će muški prvak Jurica Tomac nositi broj 24, koji je nosio Josip Đunđek, idejni začetnik cross-lige Drava. Najviše ipak vesele dječje utrke na 400 i 800 metara, koje su svake godine sve atraktivnije. Novost je da se ukidaju svi dosadašnji rekordi u dječjim utrkama te će od ove godine vrijediti novi, koji će biti postignuti od 1. kola na dalje, u svim dječjim uzrasnim kategorijama.

Iz Trkačkog kluba Marathon 95 poručuju – “Nemojte propustiti početak još jednog izdanja cross lige Drava, izvadite „trčalice“, dođite u četvrtak na Dravu i budite aktivan sudionik festivala trčanja i zdravog života.”

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Održana sjednica Gradskog vijeća u Varaždinskim Toplicama

  Na održanoj 20. sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica, raspravljalo se o važnim temama, a posebno se ističe najnovija porezna reformu koja donosi niz promjena. Gradski porezi obuhvaćaju porez na potrošnju, porez na kuće za odmor te porez na korištenje javnih površina. Osim toga, donesena je odluka o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak. Niža porezna stopa iznosi 22%, dok je viša porezna stopa postavljena na 33,60%. Gradonačelnica Grada […]

  today01/12/2023 19

  0%