play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pobjeda Jasmine Ilijaš na 23. Split maratonu

Protekle nedjelje, 26. veljače, u Splitu je održan 23. međunarodni Split maraton na kojem je u konkurenciji 67 žena pobijedila fantastična Jasmina Ilijaš, članica Trkačkog kluba Marathon 95 iz Varaždina. Stazu dužine 42.195 metara istrčala je u vremenu od 2:55:54 sata i tako postigla jedan od najvrijednijih rezultata u klupskoj povijesti.

Klupsku priču zaokružili su odličnim rezultatima i ostali članovi, tako je svoj osobni rekord u utrci maratona postigao Neven Jurković koji je rezultatom 2:55:58 osvojio ukupno 14. mjesto i 1. mjesto u kategoriji M45; srebrnu medalju osvojio je Mario Pongračić u kategoriji M55 dok je neuništivi Jakov Klapež bio nadmoćno prvi u kategoriji mladića od 70 i više godina. U maratonskoj utrci nastupili su još u konkurenciji žena Perica Kaniški te Saša Moslavac i Andrej Gužvinec u muškoj konkurenciji.

TK Marathon 95 imao je svoje predstavnike i u polumaratonu (21.095 metra). Za dobar rezultat pobrinula se Jasenka Martinez koja je osvojila 1.mjesto u kategoriji Ž60, a od žena nastupila je još i Danijela Kaniški.
Kod muškaraca najbolji iz kluba bio je Nino Banovec koji je rezultatom 1:35:22 zauzeo 74. mjesto, a utrku su još uspješno završili Kovačević Matija, Levanić Branko, Težački Darko i Stecević Mladen.

Ne zaboravimo štafetu u sastavu Lidija Vrbanić, Lidija Levačić, Anđelko Kušćer i Mario Šoštarić, koja je maratonsku dužinu savladala za 3:39:00 i u kategoriji mješovitih štafeta (2 žene i 2 muškarca) osvojila 3.mjesto.

Iz kluba poručuju „Nima Splita do Splita“ i naravno ponovilo se i slijedeće godine.

Kompletne rezultate možete pronaći na www.splitmarathon.com

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Sračinec darivala svoje najmlađe stanovnike

  Jučer je u Domu kulture u Sračincu održan prigodan susret načelnika Općine Sračinec Božidara Novoselca s obiteljima koje imaju dijete rođeno ove godine. Tom im je prilikom čestitao i zaželio zdravlje, te podijelio financijsku pomoć Općine Sračinec. - Ovo je jedan od dva najljepša dana u godini za mene. Naime, dva puta u godini mogu se obratiti obiteljima i majkama koje su na svijet donijele novi život. Mi u Općini […]

  today16/06/2023 18

  0%