play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pjesmom ‘Ostani tajna moga života’ Jure Brkljača izrekao svoje najdublje tajne!

Jure Brkljača ponovo osvaja etere novom pjesmom koju autorski potpisuje Miroslav Rus. Riječ je o baladi ljubavnog karaktera koja nosi naziv Ostani tajna moga života. Poznato je kako ovaj dvojac iza sebe ima vrlo uspješnu suradnju sa hitovima kao što su ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Ovo je istina’, ‘Lipa’ i ‘Znao sam’, pa je tako ovo svojevrsna nadogradnja postojeće suradnje.

Da je tome tako, potvrdio nam je i sam Rus, ‘Zadovoljstvo je obostrano, Jure je još jednom pomaknuo svoje granice od mladog i novog ka zrelom’ rekao je Miroslav Rus.  Spomenuo je, između ostalog, i vrlo uspješnu suradnju s aranžerom Josipom Cvitanovićem koji je obogatio svojom pojavom, ono što Rus zove svojim timom.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinskoj županiji 50 posto oboljelih umire od raka debelog crijeva – odazovite se preventivnim pregledima!

  U Varaždinskoj županiji rak debelog crijeva drugi je po učestalosti i kod žena i kod muškaraca, a godišnje se registrira 70 do 80 pozitivnih na tumor debelog crijeva na 100 tisuća stanovnika. Iznimno zabrinjava da 50 posto oboljelih umre. Upravo zato od iznimne su važnosti javnozdravstvene akcije, a jedna od njih je, u mjesecu posvećenom upravo podizanju svijesti o raku debelog crijeva, organizirana i u Varaždinu. Osim osvješćivanja javnosti o […]

  today17/03/2023 31

  0%