play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pjesmom ‘Ostani tajna moga života’ Jure Brkljača izrekao svoje najdublje tajne!

Jure Brkljača ponovo osvaja etere novom pjesmom koju autorski potpisuje Miroslav Rus. Riječ je o baladi ljubavnog karaktera koja nosi naziv Ostani tajna moga života. Poznato je kako ovaj dvojac iza sebe ima vrlo uspješnu suradnju sa hitovima kao što su ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Ovo je istina’, ‘Lipa’ i ‘Znao sam’, pa je tako ovo svojevrsna nadogradnja postojeće suradnje.

Da je tome tako, potvrdio nam je i sam Rus, ‘Zadovoljstvo je obostrano, Jure je još jednom pomaknuo svoje granice od mladog i novog ka zrelom’ rekao je Miroslav Rus.  Spomenuo je, između ostalog, i vrlo uspješnu suradnju s aranžerom Josipom Cvitanovićem koji je obogatio svojom pojavom, ono što Rus zove svojim timom.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Panel rasprava: kako do kvalitetnijeg sustava javnog autobusnog prijevoza s više linija i polazaka

  „Ugovori o javnoj usluzi u javnom prijevozu putnika u hrvatskim županijama“ bila je tema panel rasprave održane u Županijskoj palači u Varaždinu u organizaciji Saveza za željeznicu u suradnji s Varaždinskom županijom. O tome kako osigurati kvalitetnu javnu uslugu u javnom prijevozu putnika raspravljali su predsjednik Koordinacije unutarnjeg javnog linijskog cestovnog prijevoza putnika pri HUP-u Hrvoje Meštrović, predsjednik Udruge hrvatskih autobusnih prijevoznika Krešimir Čumbrek, marketing menadžer HŽ putničkog prijevoza mr. […]

  today01/07/2022 15

  0%