play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pet minuta do 12, koalicija centra predvođena varaždinskim HNS-om predala listu kandidata

U četvrtak, točno pet minuta do 12, koalicija centra predvođena varaždinskim HNS-om predala je listu kandidata za izvanredne izbore za Gradsko vijeće Grada Varaždina, uz poruku „vrijeme je za pozitivne promjene i drugačije i odgovorne ljude koji znaju i mogu”.

Kako je napomenuo dr. sc. Igor Klopotan, predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati Podružnice Varaždin, svoju su listu simbolično predali pet minuta do 12 jer smatraju sat u Varaždinu otkucava.

 

– U Varaždinu je „pet do 12”. Vrijeme je da se Gradska uprava konačno pokrene, jer u dvije godine na vlasti aktualno vodstvo nije pokazalo apsolutno ništa, a dosadašnji saziv Gradskog vijeća bio je najgori u povijesti. Vrijeme je za drugačije, odgovorne ljude, koji znaju i mogu donositi odluke i koji će iza njih znati i stajati – rekao je Klopotan.

Kandidacijsku listu koalicije HNS – HSLS – HSS Braće Radić i Laburisti čine mladi i obrazovani ljudi, ljudi s iskustvom te umirovljenici koji su otvorili sve teme bitne za daljnji razvoj Grada i koji će se u svom radu u Gradskom vijeću zalagati za svakog građanina Varaždina.

 

Inače, HNS-ove ankete pokazuju da, iako je Radimir Čačić iskazao interes za poziciju predsjednika Gradskog vijeća, Reformisti neće ni proći izborni prag što, tvrdi Klopotan, znači da će ga građani poslati u zasluženu političku mirovinu te da ga u sastavu Vijeća prepoznaju kao problem, a ne kao rješenje.

 

Zoran Vidović, predsjednik Gradske organizacije HSLS-a Varaždin, istaknuo je kako očekuju da će na nadolazećim izvanrednim izborima za Gradsko vijeće građani ponovno dati svoje povjerenje političkom centru koji je dugi niz godina bio na vodećim pozicijama u Varaždinu.

 

– Vjerujemo da možemo još puno toga napraviti za boljitak Grada, između ostalog, riješiti probleme koji se desetljećima nisu riješili. Tu prije svega mislimo na bale, ali i na daljnji razvoj koji je, nažalost, zastao – poručio je Vidović.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Rezultati u turizmu dokazali – Varaždinska županija je cjelogodišnja destinacija

  „Sve naše turističke zajednice bilježe porast noćenja, po prvi puta je kod nas više stranaca od domaćih gostiju, a Kuće za odmor su doživjele pravi turistički „boom“. Sve brojke pokazuju kako postajemo cjelogodišnja turistička destinacija pri čemu nas otežane okolnosti uslijed pandemije nisu omele, naprotiv, pokazale su kako da upravo ruralni dijelovi imaju velik potencijal.” - istaknuto je, među ostalim, na predstavljanju turističkih rezultata Varaždinske županije održanom na vanjskoj terasi […]

  today16/08/2021 70

  0%