play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pet minuta do 12, koalicija centra predvođena varaždinskim HNS-om predala listu kandidata

U četvrtak, točno pet minuta do 12, koalicija centra predvođena varaždinskim HNS-om predala je listu kandidata za izvanredne izbore za Gradsko vijeće Grada Varaždina, uz poruku „vrijeme je za pozitivne promjene i drugačije i odgovorne ljude koji znaju i mogu”.

Kako je napomenuo dr. sc. Igor Klopotan, predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati Podružnice Varaždin, svoju su listu simbolično predali pet minuta do 12 jer smatraju sat u Varaždinu otkucava.

 

– U Varaždinu je „pet do 12”. Vrijeme je da se Gradska uprava konačno pokrene, jer u dvije godine na vlasti aktualno vodstvo nije pokazalo apsolutno ništa, a dosadašnji saziv Gradskog vijeća bio je najgori u povijesti. Vrijeme je za drugačije, odgovorne ljude, koji znaju i mogu donositi odluke i koji će iza njih znati i stajati – rekao je Klopotan.

Kandidacijsku listu koalicije HNS – HSLS – HSS Braće Radić i Laburisti čine mladi i obrazovani ljudi, ljudi s iskustvom te umirovljenici koji su otvorili sve teme bitne za daljnji razvoj Grada i koji će se u svom radu u Gradskom vijeću zalagati za svakog građanina Varaždina.

 

Inače, HNS-ove ankete pokazuju da, iako je Radimir Čačić iskazao interes za poziciju predsjednika Gradskog vijeća, Reformisti neće ni proći izborni prag što, tvrdi Klopotan, znači da će ga građani poslati u zasluženu političku mirovinu te da ga u sastavu Vijeća prepoznaju kao problem, a ne kao rješenje.

 

Zoran Vidović, predsjednik Gradske organizacije HSLS-a Varaždin, istaknuo je kako očekuju da će na nadolazećim izvanrednim izborima za Gradsko vijeće građani ponovno dati svoje povjerenje političkom centru koji je dugi niz godina bio na vodećim pozicijama u Varaždinu.

 

– Vjerujemo da možemo još puno toga napraviti za boljitak Grada, između ostalog, riješiti probleme koji se desetljećima nisu riješili. Tu prije svega mislimo na bale, ali i na daljnji razvoj koji je, nažalost, zastao – poručio je Vidović.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Isplaćene naknade za novorođene bebe u Općini Maruševec

  Općina Maruševec prošlog je tjedna krenula s isplatama naknade za pomoć obiteljima za bebe rođene u protekla 4 mjeseca. U tom je vremenu rođeno 19 beba s područja Općine Maruševec, a čijim je roditeljima isplaćeno ukupno 33 tisuće kuna, i to 1.500 kuna za prvo dijete, 2.000 za drugo i 3.000 kuna za treće i svako iduće dijete. Ovo je ujedno druga isplata novčane pomoći za novorođenu djecu ove godine […]

  today24/09/2021 40

  0%