play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ove subote maškare stižu na Čevo

Ove subote, 11.2.2022., naše Čevo okupirat će Supermani, Batmani, vještice, medvjedi i ostale vesele maske. Ako ste za malo drukčije maškare onda je ovo izbor za vas! Možete na ovaj Zagorski Klek, visine 562 m, letjeti, trčati, hodati ili koji već pogon izaberete. Možete i raketni, biti ćete zasigurno najbrži.

Cross liga Čevo u sklopu redovnog zimskog kola lige ” Godišnja doba na Čevu” , organizira Maškare na Čevu u subotu 11. veljače s početkom u 12 sati. Start je u Završju Podbelskom kod kućice uz Bednju. Na mostu slijedi zagrijavanje uz ples, a onda maškare kreću na vrh Čeva gdje vas čeka pogled od “milijun dolara”, a onda i zakuska i zabava. I nezaobilazne krafne.

S Čeva možete i dalje u šetnju, do Puste Bele gdje možda sretnete Kralja Richarda Lavljeg srca ili do Grebengrada u kojem čeka knez Gardun. U dolini svakako stanite uz izvor Belski dol, uživajte u pogledu na dvorce Bela I i Bela II i nabavite pastrvu iz obližnjeg ribogojilišta.

Nakon veselog i napornog dana svakako predahnite u ugostiteljskim objektima podno Čeva! Zaslužili ste!” – poručili su organizatori.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Lepoglavi potpisani ugovori o dodjeli potpora male vrijednosti u poljoprivredi

  Od 16 naselja koja administrativno pripadaju gradu Lepoglavi njih 12 je u ruralnom području. Pretpostavka je to za poljoprivrednu proizvodnju koju već duži niz godina podupire i Grad Lepoglava proračunskim sredstvima, a putem raspisanih javnih poziva. Ove se godine na Javni poziv javilo 18 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava kojima je raspodijeljeno 150 tisuća kuna. „Kontinuirano ulažemo u razvoj poljoprivredne proizvodnje. Činimo to u dogovoru s poljoprivrednicima koji su ovakav oblik pružanja […]

  today27/05/2021 29

  0%