play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ove subote maškare stižu na Čevo

Ove subote, 11.2.2022., naše Čevo okupirat će Supermani, Batmani, vještice, medvjedi i ostale vesele maske. Ako ste za malo drukčije maškare onda je ovo izbor za vas! Možete na ovaj Zagorski Klek, visine 562 m, letjeti, trčati, hodati ili koji već pogon izaberete. Možete i raketni, biti ćete zasigurno najbrži.

Cross liga Čevo u sklopu redovnog zimskog kola lige ” Godišnja doba na Čevu” , organizira Maškare na Čevu u subotu 11. veljače s početkom u 12 sati. Start je u Završju Podbelskom kod kućice uz Bednju. Na mostu slijedi zagrijavanje uz ples, a onda maškare kreću na vrh Čeva gdje vas čeka pogled od “milijun dolara”, a onda i zakuska i zabava. I nezaobilazne krafne.

S Čeva možete i dalje u šetnju, do Puste Bele gdje možda sretnete Kralja Richarda Lavljeg srca ili do Grebengrada u kojem čeka knez Gardun. U dolini svakako stanite uz izvor Belski dol, uživajte u pogledu na dvorce Bela I i Bela II i nabavite pastrvu iz obližnjeg ribogojilišta.

Nakon veselog i napornog dana svakako predahnite u ugostiteljskim objektima podno Čeva! Zaslužili ste!” – poručili su organizatori.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Za zaštitu 24 kulturna dobra na području Varaždinske županije Ministarstvo kulture odobrilo 2,8 milijuna kuna

  Ministarstvo kulture i medija je u sklopu Programa zaštite na nepokretnim kulturnim dobrima u 2022. godini odobrilo gotovo milijun kuna Varaždinskoj županiji i njezinim ustanovama, dok je za zaštitu ukupno 24 objekta na području cijele županije odobreno 2,8 milijuna kuna. Najviše sredstava, 450.000 kuna, odobreno je Varaždinskoj županiji za zaštitu dvorca Šaulovec u Črešnjevu. Tim sredstvima sufinancirat će se obnova vanjske stolarije dvorca i stručnog nadzora, čija je ukupna procijenjena […]

  today01/07/2022 45

  0%