play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Vinica isplatila božićnice umirovljenicima

Odlukom općinskog načelnika, dr.sc. Branimira Štimeca, prof., Općina Vinica i ove godine povodom božićnih blagdana isplatila je jednokratne novčane potpore umirovljenicima s područja Općine Vinica u iznosu od 200,00 kuna.

Pravo na potporu ostvarili su umirovljenici čija je ukupna mirovina (hrvatska i inozemna) niža od 2.000,00 kuna, nezaposlene osobe starije od 50 godina koje su prijavljene Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i to minimalno 30 dana te osobe koje primaju naknadu za tuđu pomoć i njegu i nemaju drugih prihoda. Isplaćeno je 126 potpora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Mladić od 17 godina prema policajcima usmjerio protutenkovski jednokratni raketni bacač M-80 tzv. zolju

  Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjim maloljetnikom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnje na štetu policijskih službenika. On je, kako se sumnja, prošloga tjedna 4. listopada oko 16 sati i 15 minuta u mjestu Donje Vratno, prišao policijskom službeniku i službenici Policijske postaje Varaždin u ophodnji, koji su postupali po dojavi o nasilničkom ponašanju u obitelji te prema njima usmjerio protutenkovski jednokratni raketni […]

  today12/10/2022 108

  0%