play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Trnovec Bartolovečki izmamila osmijehe na lica svojih 1305 umirovljenika podijelivši im božićnice

Kako bi svojim umirovljenicima olakšala nadolazeće blagdane, Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine u svom proračunu osigurala sredstva za podjelu jednokratne novčane pomoći za što je izdvojila 261 tisuću kuna. Kako naglašava načelnica Verica Vitković, činjenica da je prihodovni cenzus za dodjelu božićnica čak 3 tisuće kuna dokazuje da su socijalno osjetljiva Općina.

„Drago mi je da smo i ove godine uspjeli osigurati sredstva u proračunu kako bismo našim umirovljenicima ovim malim, ali značajnim znakom pažnje uljepšali i olakšali nadolazeće božićne blagdane. Svjesni smo da su umirovljenici u jeku sveopćih poskupljenja posebno ugroženi zbog čega i na ovaj način vodimo o njima brigu, a ujedno im i vraćamo dug za sav njihov doprinos razvoju naše Općine – rekla je načelnica Vitković.

 

Pravo na božićnicu u iznosu od 200 kuna ove je godine ostvarilo 1305 umirovljenika, a one su im već podijeljene.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Grad Novi Marof obilježio Dan državnosti

  U skladu s tradicijom svečanog obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, delegacija Grada Novog Marofa predvođena gradonačelnikom Sinišom Jenkačem te predstavnici udruga branitelja položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen križa u Novom Marofu, u spomen svim hrvatskim braniteljima i civilima stradalima u Domovinskom ratu. U svom obraćanju gradonačelnik Jenkač tom je prilikom istaknuo važnost obilježavanja Dana državnosti i naše obveze da se prisjećamo tih prvih dana samostalne Hrvatske te […]

  today31/05/2023 5

  0%