play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Trnovec Bartolovečki izmamila osmijehe na lica svojih 1305 umirovljenika podijelivši im božićnice

Kako bi svojim umirovljenicima olakšala nadolazeće blagdane, Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine u svom proračunu osigurala sredstva za podjelu jednokratne novčane pomoći za što je izdvojila 261 tisuću kuna. Kako naglašava načelnica Verica Vitković, činjenica da je prihodovni cenzus za dodjelu božićnica čak 3 tisuće kuna dokazuje da su socijalno osjetljiva Općina.

„Drago mi je da smo i ove godine uspjeli osigurati sredstva u proračunu kako bismo našim umirovljenicima ovim malim, ali značajnim znakom pažnje uljepšali i olakšali nadolazeće božićne blagdane. Svjesni smo da su umirovljenici u jeku sveopćih poskupljenja posebno ugroženi zbog čega i na ovaj način vodimo o njima brigu, a ujedno im i vraćamo dug za sav njihov doprinos razvoju naše Općine – rekla je načelnica Vitković.

 

Pravo na božićnicu u iznosu od 200 kuna ove je godine ostvarilo 1305 umirovljenika, a one su im već podijeljene.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Brojni projekti i pozitivan financijski rezultat obilježili 2023. godinu u Gradskom društvu Crvenog križa Ivanec

  Redovna sjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Ivanec održana je u četvrtak, 20. lipnja u dvorani Gradskog društva Crvenog križa u Ivancu.   Predsjednik GDCK Ivanec Zlatko Barbir otvorio je sjednicu, dok je ravnateljica GDCK Ivanec Sanja Pajtak zastupnicima Skupštine podnijela Izvješće o radu za 2023. godine i iznijela sve aktivnosti koje su odrađene u 2023. godini te je predstavila Financijsko izvješće za 2023. godinu.   Lanjske je godine puno […]

  today21/06/2024

  0%