play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Donja Voća slavi svoj dan – u mjesec dana mještane očekuje bogati sadržaj za sve generacije

 

Bogatim i raznovrsnim kulturnim, sportskim i zabavnim programom, Općina Donja Voća i ove godine obilježava Dan općine, a ujedno i 30 godina postojanja.

 

U proteklim tjednima mještani Općine, ali i ostali posjetitelji, mogli su uživati u raznolikom programu koji je održan u sklopu Etno kuće u Gornjoj Voći. Nakon održane dječje likovne radionice i Art&Wine radionice, za koju se tražilo mjesto više, održana je manifestacija „Dani otvorenih vrata Voćanske Etno kuće“ koja je privuklo veliki broj posjetitelja iz svih dijelova Varaždinske županije. Veliki doprinos realizaciji programa dale su udruge s područja Općine  koje su pripremile raznovrsnu eno gastro ponudu, dok je posebna zanimljivost za posjetitelje bio program u sklopu virtualne zagorske hižice gdje su posjetitelji uz pomoć suvremene tehnologije (VR naočale, hologram i sl.) mogli doživjeti život Voćanaca u nekim davnim vremenima.

 

Program je sljedećih dana nastavljen u sportskom duhu i to održavanjem utakmica na prostoru NK Vindije te održavanjem „Dana otvorenih vrata NK Vindija“ u sklopu koje su članovi kluba pripremili izložbu povodom obilježavanja 40. godišnjice postojanja. NK Vindija je 3. studenog povodom 40. godišnjice održati i svečanu sjednicu u prostorijama kluba.

 

Središnji dio proslave Dana općine održat će se u petak, 10. studenoga.

 

U 10 će se sati upriličiti otvorenje 5. jubilarne kolonije „Dani braće Stolnik”, dok će u 18 sati početi svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana općine Donja Voća. Uslijedit će zabavni program u kojem će nastupiti DJ Miro i Aquarius bend.

 

Subotnji program započet će otvaranjem likovne kolonije „Dani braće Stolnik” u 9 sati te se nastaviti umjetničkom kolonijom dok je u 13 sati najavljen start 2. špilja Vindija traila i vatrogasne utrke. Od 17.30 mališani će moći uživati u predstavi „Šašavci”, a sat vremena kasnije održati će se i radionica za djecu pod nazivom „Nakit od recikliranog materijala”. U večernjim satima goste će zabavljati Aquarius banda, čiji nastup počinje u 20 sati, dok će se u 22 sata održati koncert legendarnog banda – Srebrna krila.

 

U nedjelju, 12. studenoga, u podnevnim satima, uz bogatu gastronomsku ponudu te kulturno umjetnički sadržaj, obilježiti će se 40. godišnjica bratimljenja Donje Voće i Zatoličja/Starša. Program se nastavlja u 14 sati kada će NK Vindija i NK Zlatoličje odigrati prijateljsku nogometnu utakmicu. Ovogodišnji program obilježavanja Dana općine Donja Voća završit će predstavom „Skupština” Kerekesh teatra koja počinje u 17 sati.

 

Pozivamo sve mještane Općine Donja Voća, jednako kao i stanovnike okolnih općina, da nam se pridruže u bogatom programu te se zajedno s našim udrugama i gostima iz susjedne Slovenije dobro zabave i uživaju u raznolikim događanjima koja smo pripremili.

 

Svi se programi održavaju pod pokroviteljstvom Općine Donja Voća i Turističke zajednice područja Sjever Zagorja.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Gradskoj vijećnici održan prijem predstavnika folklornih skupina Međunarodnog folklornog festivala COFA

  Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u petak su u Gradskoj vijećnici ugostili predstavnike folklornih skupina koje nastupaju na Međunarodnom folklornom festivalu COFA. Uz predstavnike skupina, prijemu su prisustvovali i idejna začetnica i direktorica festivala Petra Golubar te umjetnički voditelj Varaždinskog folklornog ansambla Tim Hrvaćanin. Na početku susreta, gosti su se kratko predstavili, zahvalili Gradu Varaždinu na gostoprimstvu te podijelili svoje dojmove o nastupima i […]

  today12/07/2024 3

  0%