play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Donja Voća organizirala prijem za trenericu i mladu karatisticu

Općina Donja Voća organizirala je prijem za mladu karatisticu i njenu trenericu koje su u Donju Voću donijele srebrnu medalju s Državnog natjecanja. Klub Đakovo prošlog je vikenda bio domaćin Prvenstva Hrvatske u katama za mlađe kategorije (subota, 17.12.) i u borbama za mlađe i starije kadete (nedjelja, 18.12.), s više od 650 prijavljenih natjecatelja.

Na natjecanju je nastupila i Lea Stolnik iz Donje Voće ispred KK Ivanec te osvojila srebrnu medalju u kategoriji djevojčica 7 godina. Lea je do sada osvojila 5 zlatnih i dvije srebrene medalje na županijskim i međužupanijskim natjecanjima te prvu srebrnu na prvom nastupu na Državnom natjecanju.

Ovaj rezultat dokaz je odličnog rada tokom godine male naše karatistice i njene trenerice Petre Brlečić. „Iako je zajedno s borbašicom Enom Jakopec započela trenirati „pod budnim okom” višestruke prvakinje Hrvatske Petre Brlečić tek početkom ove godine, s obzirom kakve su do sada uspjehe ostvarile, može se samo reći bravo cure! Iznimno smo ponosni na ovaj uspjeh i pozitivnu sliku koju naši mladi šalju svojim uspjesima i kontinuiranim radom. Međutim, priča o uspjehu mladih karatistica naše Općine tu ne staje, ona kontinuirano traje posljednjih godina, ali i seže u daleku prošlost. Petra Brlečić, i ovogodišnja dobitnica Plakete Općine Donja Voća za posebna sportska postignuća i sudjelovanje na studentskom Svjetskom prvenstvu u karateu. Osvajačica je međunarodnih medalja (ove godine su to bila Postojna open – dva zlata (seniorke -68 i seniorke otvorena kategorija, Međimurje open srebro, Zagreb karate kup bronca), županijska i državna prvakinja u katama te 7. mjesto na svjetskom studentskom.

Trenerica Petra navodi kako su za ostvarene rezultate zaduženi cijeli tim KK Ivanec, Dubravko Ferek (predsjednik kluba), Damir Križek i Davor Dubovečak, a prvenstveno trener Tihomor Šavorić (jedan od osnivača kluba) koji je zadnjih mjesec dana „pritiskao“ kataše glede pripreme za državno prvenstvo.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Počinje 13. Tjedan smijeha!

  Počinje 13. Tjedan smijeha - najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj. Više od 50 predstava publika će sve do 13. ožujka moći pogledati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, te u nekim gradovima i općinama Varaždinske županije. Ovogodišnje izdanje festivala po prvi je puta međunarodnog karaktera budući da u Varaždin stiže Teatar provokacija iz Makedonije i Dragutin Marinković Maca iz Bosne i Hercegovine. 13. Tjedan smijeha otvaraju „Gruntovčani“ u […]

  today04/03/2022 57

  0%