play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Donja Voća organizirala prijem za trenericu i mladu karatisticu

Općina Donja Voća organizirala je prijem za mladu karatisticu i njenu trenericu koje su u Donju Voću donijele srebrnu medalju s Državnog natjecanja. Klub Đakovo prošlog je vikenda bio domaćin Prvenstva Hrvatske u katama za mlađe kategorije (subota, 17.12.) i u borbama za mlađe i starije kadete (nedjelja, 18.12.), s više od 650 prijavljenih natjecatelja.

Na natjecanju je nastupila i Lea Stolnik iz Donje Voće ispred KK Ivanec te osvojila srebrnu medalju u kategoriji djevojčica 7 godina. Lea je do sada osvojila 5 zlatnih i dvije srebrene medalje na županijskim i međužupanijskim natjecanjima te prvu srebrnu na prvom nastupu na Državnom natjecanju.

Ovaj rezultat dokaz je odličnog rada tokom godine male naše karatistice i njene trenerice Petre Brlečić. „Iako je zajedno s borbašicom Enom Jakopec započela trenirati „pod budnim okom” višestruke prvakinje Hrvatske Petre Brlečić tek početkom ove godine, s obzirom kakve su do sada uspjehe ostvarile, može se samo reći bravo cure! Iznimno smo ponosni na ovaj uspjeh i pozitivnu sliku koju naši mladi šalju svojim uspjesima i kontinuiranim radom. Međutim, priča o uspjehu mladih karatistica naše Općine tu ne staje, ona kontinuirano traje posljednjih godina, ali i seže u daleku prošlost. Petra Brlečić, i ovogodišnja dobitnica Plakete Općine Donja Voća za posebna sportska postignuća i sudjelovanje na studentskom Svjetskom prvenstvu u karateu. Osvajačica je međunarodnih medalja (ove godine su to bila Postojna open – dva zlata (seniorke -68 i seniorke otvorena kategorija, Međimurje open srebro, Zagreb karate kup bronca), županijska i državna prvakinja u katama te 7. mjesto na svjetskom studentskom.

Trenerica Petra navodi kako su za ostvarene rezultate zaduženi cijeli tim KK Ivanec, Dubravko Ferek (predsjednik kluba), Damir Križek i Davor Dubovečak, a prvenstveno trener Tihomor Šavorić (jedan od osnivača kluba) koji je zadnjih mjesec dana „pritiskao“ kataše glede pripreme za državno prvenstvo.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Grad Varaždin: Javni poziv za podnošenje prijedloga za javna priznanja

  Grad Varaždin je na svojim službenim mrežnim stranicama objavio Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Varaždina. Na poveznici su objavljene Odluka i Pravilnik o izgledu javnih priznanja, objašnjen je postupak dostave prijedloga te objavljeni svi potrebni obrasci i detalji dostave prijedloga. Uz to što je ograničen broj dobitnika javnih priznanja, ove godine uvedena je  on-line dostava prijedloga. Uz ispunjene on-line obrasce potpisane od strane predlagatelja i […]

  today11/10/2023 4

  0%