play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Olimpijski tjedan varaždinski vrtićarci nastavili plivanjem

Bliži se kraj olimpijskog tjedna dječjih vrtića Grada Varaždina, a u četvrtak je, 23. svibnja na red stiglo plivanje na Gradskim bazenima Varaždin.

Ovoga puta mališani su imali priliku pokazati svoje vještine u vodi i to u štafeti koja je bila održana u malom bazenu. Štafeta je bila organizirana u dvije kategorije – hodači i plivači, a u svakoj su ekipi sudjelovale po dvije curice i dva dečka. Ove su godine u kategoriji hodača sudjelovale četiri ekipe, dok je u kategoriji plivača sudjelovalo njih osam.

Uspjehe svih malenih sportaša i sportašica pohvalila je koordinatorica projekta, Anica Sitar, voditeljica za sport i razvojne programe Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave.
Pri kraju smo olimpijskog tjedna i moram pohvaliti sve naše male sportašice i sportaše na njihovim sportskim izvedbama. Iz dana u dan se trude i želim im sve najbolje na finalu u petak, da ostvare dobre rezultate, da se zabave i podruže. Ovim putem pozivam sve roditelje, braću, bake i djedove i sve ostale da ih dođu u petak bodriti sa tribina – rekla je Sitar dodajući kako će se finale olimpijskog tjedna održati u petak, 24. svibnja na stadionu Sloboda, s početkom u 16 sati.

Voditelj sportskih aktivnosti na Gradskim bazenima Varaždin, Velimir Mudri, rekao je kako su Gradski bazeni ponosni sudionik olimpijskog tjedna.
Nama je jako drago da smo dugi niz godina sudionik olimpijade što se tiče plivanja jer mislimo da je vještina znanja plivanja jedna od bitnih stvari s obzirom na vode koje nas okružuju i situacije koje se događaju iz godine u godinu s utapljanjima – rekao je Mudri.

Dodajmo da je u kategoriji hodača prvo mjesto osvojila ekipa Dječjeg vrtića Bajka, drugo mjesto ekipa Dječjeg vrtića Pinokio, treće mjesto zauzela je ekipa Dječjeg vrtića Čira Čara, dok je ekipa Dječjeg vrtića Panda zauzela četvrto mjesto.

U kategoriji plivači prvo mjesto pripalo je ekipi iz Dječjeg vrtića Koprivnička, drugo mjesto Dječjeg vrtića Bajka, treće Dječjeg vrtića Trakošćanska, dok četvrto mjesto dijele dječji vrtići Pinokio i Čira Čara.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  9. Žetvene svečanosti svečanosti u Trnovcu Bartolovečkom

  U općini Trnovec Bartolovečki u subotu su održane 9. Žetvene svečanosti. Cilj ove manifestacije koju organizira KUD „Mak” Trnovec je oživljavanje, očuvanje i prenošenje tradicije na mlađe generacije.  Manifestacija je započela okupljanjem i blagoslovom sudionika u crkvi Majke Božje Snježne nakon čega su krenuli prema žitnom polju u trnovečkom Gaju, gdje ih je dočekala i pozdravila načelnica Verica Vitković.   „Poštujemo tradicije naših predaka i želimo ih njegovati. Žetvenom svečanosti […]

  today26/07/2021 119

  0%