play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Okrugli stol o zaštiti mentalnog zdravlja roditelja i promocija Priručnika “Igrajmo se zajedno”

U Varaždinu je u četvrtak, 19. listopada održan značajni okrugli stol posvećen temi zaštite mentalnog zdravlja roditelja. Tijekom ovog događaja, također je predstavljen Priručnik za jačanje psihološke otpornosti i mentalnog zdravlja roditelja pod nazivom “Igrajmo se zajedno”.

Na okruglom stolu su sudjelovali ugledni stručnjaci i autori ovog važnog priručnika, među kojima su bili Krešimir Plantak Večerin, Ivanka Gregurinčić, Sonja Vrban i Gordana Šoltić Siladi.

Priručnik “Igrajmo se zajedno” je rezultat suradnje u okviru projekta “Roditelji na zadatku” Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske u suradnji s Društvima “Naša djeca“ i njihovim lokanim zajednicama u Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu, uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Ovaj projekt je donio korisne resurse i smjernice za roditelje kako bi poboljšali svoje mentalno zdravlje te osnažili sebe u ulozi roditelja.

Skupu su nazočili predstavnica Središnjeg ureda za demografiju i mlade Ivana Juričić i predsjednik Koordinacijskog odbora programa Grad Varaždin prijatelj djece Miroslav Marković.

Ovim događajem naglašena je važnost brige o mentalnom zdravlju roditelja te su  omogućeni korisni alati i informacije za poboljšanje njihove dobrobiti.

Za dodatne informacije i pristup Priručniku “Igrajmo se zajedno,” možete se obratiti Savezu društava “Naša djeca” Hrvatske ili posjetite njihovu web stranicu.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Sport

  STK “Visia” Trnovec Bartolovečki plasirao se u 1.HL!

  U subotu, 7. kolovoza, stolnoteniski klub Visia Trnovec Bartolovečki organizirao je kvalifikacije za ulazak u 1. HL muški istok u sportskoj dvorani Žabnik. Osim STK Visia, za ulazak u 1. HL  natjecali su se i igrači STK Bjelovar i STK Virovitica. Nakon cjelodnevnog igranja i napetih mečeva, STK Visia izborila je ulazak u 1. Hrvatsku ligu muški istok pobjedom protiv STK Virovitica 4:0, te STK Bjelovar 4:1. Pehare klubovima uručili […]

  today10/08/2021 381

  0%