play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Okićen bor u dvorištu III. OŠ Varaždin

Prosinac je mjesec mira, vjere, ljubavi i nade. U tom zajedništvu i lijepim emocijama, učenici  i djelatnici III. osnovne škole Varaždin obilježili su Dan Svetog Nikole. Uz pjesmu i druženje okitili su veliki bor na školskom dvorištu. Radost i cika djece svih razrednih odjeljenja čula se dvorištem, a očima smo pratili članove Vatrogasne postrojbe Varaždin koji su ukrašavali bor dječjim kuglicama te nas počastili prekrasnim pogledom na svjetlucave grozdove od kuglica na granama.

Kuhari su pripremili kolače i punč, te smo uz glazbu i druženje na svježem zraku svi skupa uživali u blagdanskom  ozračju.

Veselju nije bilo kraja kad su se na školskom dvorištu pojavili Sveti Nikola i Krampus, u tandemu. Dobri Sveti Nikola darivao je učenike slatkišima, a nestašni Krampus ih je nasmijavao dijeleći im zlatne šibe.

“Neka u našim i vašim srcima ostane duh zajedništva i dobrote još dugo, dugo.” – poručeno je iz III: osnovne škole Varaždin.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Prihvaćen proračun Grada Varaždina za 2022. godinu

  U petak se u Velikoj koncertnoj dvorani održala 7. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina na kojoj je nazočilo 19 vijećnika. Izostanak je opravdao vijećnik Davor Patafta. Na samom početku sjednice, nakon podnošenja izvješća Mandatne komisije nova vijećnica Gradskog vijeća Lidija Mačer (SDP), koja je zamijenila dosadašnjeg člana Brunu Istera (SDP), položila je svečanu prisegu pred prisutnim članovima vijeća. Pitanja na Aktualnom satu postavili su Hrvoje Petrić, Damir Laljek, Silvija Cupar, […]

  today11/12/2021 86

  0%