play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Okićen bor u dvorištu III. OŠ Varaždin

Prosinac je mjesec mira, vjere, ljubavi i nade. U tom zajedništvu i lijepim emocijama, učenici  i djelatnici III. osnovne škole Varaždin obilježili su Dan Svetog Nikole. Uz pjesmu i druženje okitili su veliki bor na školskom dvorištu. Radost i cika djece svih razrednih odjeljenja čula se dvorištem, a očima smo pratili članove Vatrogasne postrojbe Varaždin koji su ukrašavali bor dječjim kuglicama te nas počastili prekrasnim pogledom na svjetlucave grozdove od kuglica na granama.

Kuhari su pripremili kolače i punč, te smo uz glazbu i druženje na svježem zraku svi skupa uživali u blagdanskom  ozračju.

Veselju nije bilo kraja kad su se na školskom dvorištu pojavili Sveti Nikola i Krampus, u tandemu. Dobri Sveti Nikola darivao je učenike slatkišima, a nestašni Krampus ih je nasmijavao dijeleći im zlatne šibe.

“Neka u našim i vašim srcima ostane duh zajedništva i dobrote još dugo, dugo.” – poručeno je iz III: osnovne škole Varaždin.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Jarmini odana počast poginulim policijskim službenicima SJP PU varaždinske „RODA“

  Kod spomen-obilježja na izlazu iz Jarmine prema Karadžićevu svečano te dostojanstveno je obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika Specijalne jedinice policije "Rode" iz Varaždina. Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća počast poginulim pripadnicima "Roda" odali su članovi obitelji poginulih i nestalih pripadnika te postrojbe, izaslanstva MUP-a, načelnik PU varaždinske Predrag Benčić i načelnik PU međimurske Ivan Sokač, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak u pratnji Husarske garde, župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić, izaslanica […]

  today10/11/2021 7