play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Okićen bor u dvorištu III. OŠ Varaždin

Prosinac je mjesec mira, vjere, ljubavi i nade. U tom zajedništvu i lijepim emocijama, učenici  i djelatnici III. osnovne škole Varaždin obilježili su Dan Svetog Nikole. Uz pjesmu i druženje okitili su veliki bor na školskom dvorištu. Radost i cika djece svih razrednih odjeljenja čula se dvorištem, a očima smo pratili članove Vatrogasne postrojbe Varaždin koji su ukrašavali bor dječjim kuglicama te nas počastili prekrasnim pogledom na svjetlucave grozdove od kuglica na granama.

Kuhari su pripremili kolače i punč, te smo uz glazbu i druženje na svježem zraku svi skupa uživali u blagdanskom  ozračju.

Veselju nije bilo kraja kad su se na školskom dvorištu pojavili Sveti Nikola i Krampus, u tandemu. Dobri Sveti Nikola darivao je učenike slatkišima, a nestašni Krampus ih je nasmijavao dijeleći im zlatne šibe.

“Neka u našim i vašim srcima ostane duh zajedništva i dobrote još dugo, dugo.” – poručeno je iz III: osnovne škole Varaždin.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Još nije poznat datum prijevremenih izbora za Gradsko vijeće Grada Varaždina

  Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u petak su palači Patačić održali konferenciju za novinare na kojoj su se osvrnuli na aktualnu političku situaciju i nadolazeće izbore. Na jučerašnjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske nije se našla odluka o raspisivanju izbora u Gradu Varaždinu što gradonačelnik smatra neprihvatljivim i nekorektnim. „Nema niti jednog razloga da se ovako odugovlači s ovom odlukom kada je savršeno jasna […]

  today03/03/2023 39

  0%