play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Predstava (O)glas savjesti oduševila Topličance

U sklopu Dana Grada Varaždinskih Toplica ljubitelji komedije uživali su u vrhunskoj predstavi (O)glas savjesti u režiji dramske sekcije „Komedijaši” iz Kulturno umjetničke udruge Stažnjevec, koja se održala u srijedu u Varaždinskim Toplicama.

Kulturno umjetnička udruga Stažnjevec i njihova glumačka družina “Komedijaši” osvajači su brojnih nagrada na lokalnoj, županijskoj i državnoj razini te su ujedno i članovi Hrvatskog sabora kulture. Ulaz na predstavu bio je besplatan što je privuklo brojne ljubitelje komedije iz Varaždinskih Toplica, ali i okolice.

Gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice Dragica Ratković naglasila je kako je ova predstava bila “pun pogodak” za nastavak obilježavanja Dana Grada 2023, a za samu predstavu tražilo se i mjesto više.

-Varaždinske Toplice slave svoje dane, a kako bolje slaviti nego kroz smijeh. Gledali smo odličnu predstavu koja je nasmijala brojne naše građane koji su željni ovakvih događanja, te smo upravo zbog toga osigurali besplatan ulaz! Što se tiče KUD-a Stažnjevec, ovom predstavom još su jednom dokazali kako su zavrijedili sve nagrade koje su dosad osvojili – poručila je gradonačelnica Ratković.

Program obilježavanja Dana Grada nastavlja se u četvrtak otvaranjem izložbe ručnih radova Antonije Kogl iz Varaždinskih Toplica, koja će biti otvorena do 11. studenog, dok je u petak 10. studenog, središnji dan proslave Dana Grada.

-Pripremili smo program iz svih društvenih domena za sve naše sumještane koji svojom raznovrsnošću omogućuje svima da pronađu nešto za sebe tijekom obilježavanja Dana Grada – zaključila je gradonačelnica Ratković.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 5

  0%