play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana Biciklijada Općine Sračinec povodom Dana obitelji

Nakon jednotjedne odgode zbog kiše, u subotu je održana Biciklijada Općine Sračinec, koja se tradicionalno održava uz Dan obitelji. Od Doma kulture u Sračincu, do obrambenog nasipa u Svibovcu Podravskom, pedaliralo je više od 150 biciklistica i biciklista, među kojima i puno djece.

Tradicionalno održavamo biciklijadu u ovom proljetnom terminu, a želja nam je da se okupe cijele obitelji i da zajedno provedemo nekoliko aktivnih sati u prirodi. Za razliku od prethodnih godina, danas nam je ruta kretanja malo promijenjena. Naime, visok vodostaj starog toka rijeke Drave sprečava nas da odemo do njene obale, jer vode se još uvijek nisu u potpunosti povukle u korito. No, to nas nije spriječilo da uživamo, posjetili smo imanje agencije More Adventure, koja organizira aktivne izlete na rijeci Dravi, a mjesto za druženje i okrijepu ove je godine bio prostor NK Podravac” – istaknuo je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Biciklijada je u cijelosti financirana iz proračuna Općine Sračinec, a održana je u organizaciji Općine Sračinec, Osnovne škole Sračinec i Ženske inicijativa HNS-a Podružnice Sračinec. Osim toplog obroka i okrijepe, svi sudionici za uspomenu su dobili majicu biciklijade.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Društvu Crvenog križa Varaždinske županije gotovo 1,5 milijuna eura za projekt “Zaželi”

  Ravnateljica Društva Crvenog križa Varaždinske županije Sandra Vidaček potpisala je u petak, 23. veljače, ugovor u vrijednosti milijun 485 tisuća eura bespovratnih sredstava u okviru poziva „Zaželi“ za projekt “Omogućimo život u vlastitom domu“. Ovim ugovorom, omogućit će se zapošljavanje 30 osoba koje će pružati uslugu potpore i podrške za 180 starijih i nemoćnih osoba u tri grada i šest općina s područja Varaždinske županije, te su tako županijskom Crvenom […]

  today24/02/2024 8 1

  0%