play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana Biciklijada Općine Sračinec povodom Dana obitelji

Nakon jednotjedne odgode zbog kiše, u subotu je održana Biciklijada Općine Sračinec, koja se tradicionalno održava uz Dan obitelji. Od Doma kulture u Sračincu, do obrambenog nasipa u Svibovcu Podravskom, pedaliralo je više od 150 biciklistica i biciklista, među kojima i puno djece.

Tradicionalno održavamo biciklijadu u ovom proljetnom terminu, a želja nam je da se okupe cijele obitelji i da zajedno provedemo nekoliko aktivnih sati u prirodi. Za razliku od prethodnih godina, danas nam je ruta kretanja malo promijenjena. Naime, visok vodostaj starog toka rijeke Drave sprečava nas da odemo do njene obale, jer vode se još uvijek nisu u potpunosti povukle u korito. No, to nas nije spriječilo da uživamo, posjetili smo imanje agencije More Adventure, koja organizira aktivne izlete na rijeci Dravi, a mjesto za druženje i okrijepu ove je godine bio prostor NK Podravac” – istaknuo je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Biciklijada je u cijelosti financirana iz proračuna Općine Sračinec, a održana je u organizaciji Općine Sračinec, Osnovne škole Sračinec i Ženske inicijativa HNS-a Podružnice Sračinec. Osim toplog obroka i okrijepe, svi sudionici za uspomenu su dobili majicu biciklijade.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Grad Novi Marof obilježio Dan državnosti

  U skladu s tradicijom svečanog obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, delegacija Grada Novog Marofa predvođena gradonačelnikom Sinišom Jenkačem te predstavnici udruga branitelja položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen križa u Novom Marofu, u spomen svim hrvatskim braniteljima i civilima stradalima u Domovinskom ratu. U svom obraćanju gradonačelnik Jenkač tom je prilikom istaknuo važnost obilježavanja Dana državnosti i naše obveze da se prisjećamo tih prvih dana samostalne Hrvatske te […]

  today31/05/2023 5

  0%