play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana 8. sjednica varaždinskog Gradskog vijeća

 

Osma sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina sazvana po hitnom postupku održala se u četvrtak u palači Herzer, uz prisustvo 16 vijećnika. Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki utvrdio je dnevni red s jednom točkom: Prijedlog odluke o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Varaždina.

 

Razlog hitnosti ove sjednice sadržan je u činjenici da je Odluku potrebno donijeti kao preduvjet za sklapanje ugovora o zakupu i uvođenja u posjed zakupaca u vrijeme kad je zemljište moguće obraditi i zasijati poljoprivrednim kulturama, sukladno agrotehničkim tokovima. Gradsko vijeće prihvatilo je Odluku većinom glasova. Javnim natječajem bilo je obuhvaćeno 16 katastarskih čestica koje se daju u zakup na rok od 15 godina i 40 katastarskih čestica koje se daju u zakup na rok od 5 godina.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Čusek Adamić: “Četvrti val pandemije se počeo događati!”

  U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a oporavilo se pet osoba. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je dvoje osoba s težom kliničkom slikom. Voditeljica epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije Katica Čusek Adamić pojasnila je kako je u Varaždinskoj županiji, kao i u svim županijama RH, dominaciju preuzela delta varijanta korona virusa. „Četvrti val pandemije se počeo događati u Europi i poučeni prethodnim […]

  today22/07/2021 86

  0%