play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održan prijem učenika i mentora u Općini Maruševec

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, načelnik Mario Klapša primio je učenike i mentore Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec koji su ostvarili rezultate na međuopćinskim, županijskim, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima, od jezika do STEM područja i robotike.

Prilikom uručivanja zahvalnica, načelnik Klapša je učenicima, njihovim mentorima i roditeljima zahvalio i čestitao na uloženom trudu i zalaganju u proteklih godinu dana. „Doista sam ponosan što su učenici i mentori koji su sudjelovali na brojnim natjecanjima ostvarili rezultate koji predstavljaju rad naše škole, kao i našu Općinu popunili ovu našu dvoranu. Želim vam svima da i dalje budete uporni, željni znanja i da ga nadograđujete, a Općina Maruševec će vas i dalje poticati i biti vam kao i do sada podrška i partner” – naglasio je načelnik Klapša te dodao da će kao nagradu za postignute rezultate, za učenike i njihove mentore Općina Maruševec u suradnji s Osnovnom školom Gustav Krklec Maruševec organizirati izlet po njihovoj želji.

Primanju nagrađenih učenika prisustvovali su i roditelji te ravnatelj škole Tomislav Vincek sa suradnicima. Ravnatelj Vincek zahvalio je nastavnicima škole na predanom radu u proteklim godinama i pohvalio dobru suradnju škole i Općine Maruševec.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Stanje sigurnosti na području Grada Lepoglave lani zadovoljavajuće

  Statistički podaci o stanju sigurnosti za proteklu godinu na području Grada Lepoglave upućuju na zaključak da je stanje sigurnosti u 2020. bilo na zadovoljavajućoj razini. Potvrđeno je to i na održanoj sjednici Vijeća za prevenciji kriminaliteta Grada Lepoglave na kojoj je načelnik Policijske postaje Ivanec Mario Medenjak članove Savjeta upoznao s konkretnim brojkama i stanjem sigurnosti za proteklu godinu. Između ostalog, naglasio je da je zabilježen pad broja počinjenih djela […]

  today03/03/2021 63

  0%