play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održan prijem učenika i mentora u Općini Maruševec

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, načelnik Mario Klapša primio je učenike i mentore Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec koji su ostvarili rezultate na međuopćinskim, županijskim, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima, od jezika do STEM područja i robotike.

Prilikom uručivanja zahvalnica, načelnik Klapša je učenicima, njihovim mentorima i roditeljima zahvalio i čestitao na uloženom trudu i zalaganju u proteklih godinu dana. „Doista sam ponosan što su učenici i mentori koji su sudjelovali na brojnim natjecanjima ostvarili rezultate koji predstavljaju rad naše škole, kao i našu Općinu popunili ovu našu dvoranu. Želim vam svima da i dalje budete uporni, željni znanja i da ga nadograđujete, a Općina Maruševec će vas i dalje poticati i biti vam kao i do sada podrška i partner” – naglasio je načelnik Klapša te dodao da će kao nagradu za postignute rezultate, za učenike i njihove mentore Općina Maruševec u suradnji s Osnovnom školom Gustav Krklec Maruševec organizirati izlet po njihovoj želji.

Primanju nagrađenih učenika prisustvovali su i roditelji te ravnatelj škole Tomislav Vincek sa suradnicima. Ravnatelj Vincek zahvalio je nastavnicima škole na predanom radu u proteklim godinama i pohvalio dobru suradnju škole i Općine Maruševec.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  I dalje raste broj zaraženih koronavirusom

  U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 145 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 501, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 826. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 132 osobe s težom kliničkom slikom, od kojih su 83 osobe smještene na lokaciji u Varaždinu, a 49 osoba je smješteno u Klenovniku. Na respiratoru se nalazi 19 osoba, a u posljednja […]

  today15/04/2021 41

  0%