play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Odlična predstava u parku Velika graba u Sračincu

Na uskrsni ponedjeljak, bilo je veselo u Sračincu, u parku Velika graba. Mala uigrana kazališna skupina Šareni svijet razveselila je djecu i roditelje, koji su se okupili u velikom broju. Predstava je bila prigodna, uskrsna, a poslije nje kostimirani su junaci crtanih filmova djecu darivali slasticama. Sve to financirala je Općina Sračinec.

Ovo je još jedan dokaz koliko smo bili u pravu kada smo odlučili da ćemo bez obzira na prepreke realizirati projekt park Velika graba. Bio je to najveći EU projekt realiziran na području naše općine, a kako se vraćamo u “normalu” tako i park ulazi u punu funkcionalnost. Ljetna pozornica već je sada mjesto izvođenja predstava, susreta, a na njoj ćemo organizirati i manje koncerte. Sportski tereni puni su od jutra, uspjeli smo od ekrana privući djecu u naš park” – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Cijelu je manifestaciju organizirao novi odbor Općina prijatelj djece, koji od nedavno vodi Viktorija Bučela Komes.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Najava panel rasprava u sklopu Cofa festivala

  U okviru programa Međunarodnog folklornog festivala COFA – Contemporary Folklor Adventure (10. - 15. srpanj 2022. godine, Varaždin i druge sredine u Varaždinskoj županiji), festivalske cjeline RAZGOVORI O BUDUĆNOSTI FOLKLORA / FUTURE OF FOLKLORE TALKS, održat će se dvije panel-rasprave: Dana 11. srpnja 2022. godine od 11:30 do 13:00 h održat će se panel-rasprava SUVREMENE GENERACIJE DJECE I MLADIH@FOLKLOR. Neke od tema koje će obuhvatiti ova panel-rasprava su: je li […]

  today07/07/2022 45

  0%