play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Odlična predstava u parku Velika graba u Sračincu

Na uskrsni ponedjeljak, bilo je veselo u Sračincu, u parku Velika graba. Mala uigrana kazališna skupina Šareni svijet razveselila je djecu i roditelje, koji su se okupili u velikom broju. Predstava je bila prigodna, uskrsna, a poslije nje kostimirani su junaci crtanih filmova djecu darivali slasticama. Sve to financirala je Općina Sračinec.

Ovo je još jedan dokaz koliko smo bili u pravu kada smo odlučili da ćemo bez obzira na prepreke realizirati projekt park Velika graba. Bio je to najveći EU projekt realiziran na području naše općine, a kako se vraćamo u “normalu” tako i park ulazi u punu funkcionalnost. Ljetna pozornica već je sada mjesto izvođenja predstava, susreta, a na njoj ćemo organizirati i manje koncerte. Sportski tereni puni su od jutra, uspjeli smo od ekrana privući djecu u naš park” – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Cijelu je manifestaciju organizirao novi odbor Općina prijatelj djece, koji od nedavno vodi Viktorija Bučela Komes.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Kreće izrada projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju dvorane OŠ Bisag

  U Županijskoj palači u Varaždinu su potpisani ugovori o izradi projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju školske sportske dvorane Osnovne škole Bisag. Ugovore ukupno vrijedne oko 85.000 eura s izvođačima izabranima u postupku javne nabave potpisala je ravnateljica Osnovne škole Draženka Švelec-Juričić, a u prisustvu zamjenice župana Silvije Zagorec, pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslava Huđeka i načelnika Općine Breznica Stjepana Krobota. Zamjenica župana Silvija […]

  today11/10/2023 78

  0%