play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od 2. lipnja stiže po 50 eura na adrese 4755 Varaždinaca

Umirovljenicima čija ukupna mirovinska primanja za mjesec travanj 2023. godine iznosi do 400 eura, korisnicima nacionalne mirovine, osobama s invaliditetom koje su korisnici osobne invalidnine Zavoda za socijalni rad – Područnog ureda Varaždin i osobama koje imaju status nezaposlene osobe s invaliditetom u evidenciji Regionalnog ureda HZZ Varaždin, a imaju prebivalište na području Grada Varaždina, odobrava se isplata novčane pomoći u iznosu od 50 eura – „zakašnjele uskrsnice“.

Svi podaci dobiveni su po službenoj dužnosti od HZMIO Zagreb, Zavoda za socijalni rad –područnog ureda Varaždin i Regionalnog ureda HZZZ- Područni ured Varaždin.

Obavještavamo umirovljenike grada Varaždina da su obavljene sve pripremne radnje od strane grada Varaždina te da su poštanske uputnice predane Hrvatskoj pošti koja će ih od petka, 02. lipnja 2023. godine početi dostavljati na adrese korisnika sukladno rasporedu koji određuje Hrvatska pošta.

Nakon što Hrvatska pošta podijeli sve naloge za isplatu uskrsnica, objavit će se termini za reklamacije.

S obzirom na to da je uskrsnica osigurana i za umirovljenike koji su svoj radni staž ostvarili i u inozemstvu, oni će morati predati zahtjeve za reklamaciju jer HZMIO nema podatke o zbroju mirovina tih korisnika. Oni će za reklamaciju trebati priložiti dokaze o visini mirovine (hrvatske i inozemne ili samo inozemne mirovine) a koja ne može iznositi više od 400 eura za mjesec travanj 2023. godine.

4173 umirovljenika, 523 korisnika osobne invalidnine prema popisu Hrvatskog Zavoda za socijalni rad – Područnog ureda Varaždin i 59 osoba s invaliditetom koji imaju status nezaposlene osobe u evidenciji Regionalnog ureda ZZZ Varaždin dobit će uskrsnice.

Ukupno je utrošeno za tu namjenu 4.755 korisnika, 237.750,00 EUR

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Ptice grabljivice na Banfici

  Građani varaždinskog stambenog naselja Banfica danas su u akciji mogli vidjeti dvije ptice grabljivice. Riječ je o američkom jastrebu i sokolu pod imenima Jimmy i Lucy koje je s njihovim dreserima tvrtka Cedrus iz Čakovca angažirala kako bi se riješio problem prisutnosti većeg broja vrana na Banfici. U skladu s propisanim smjernicama i dobivenim dozvolama tvrtka Cedrus će biološki opravdanim metodama protjerivanjem te orezivanjem stabala i skidanjem gnijezda te  drugim […]

  today05/05/2021 84

  0%