play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Objavljena Odluka o dodjeli financijskih sredstava za javne potrebe u kulturi

Na mrežnim stranicama Varaždinske županije objavljena je Odluka o dodjeli financijskih sredstava za javne potrebe u kulturi Varaždinske županije za 2024. godinu, a nakon raspisanog Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi.

Sukladno prijedlogu Kulturnog vijeća Varaždinske županije, odlukom župana odobrena je financijska podrška za 67 programa koji će se financirati iz županijskog proračuna. Ukupno je za javne potrebe u kulturi po navedenom pozivu odobreno 206.330 eura, a što je 16.330 eura više nego prethodne godine. Odluka o dodjeli financijskih sredstava dostupna je na sljedećoj poveznici.

Predlagatelji programa će biti kontaktirani radi potpisa ugovora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 8

  0%