play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Objavljena Odluka o dodjeli financijskih sredstava za javne potrebe u kulturi

Na mrežnim stranicama Varaždinske županije objavljena je Odluka o dodjeli financijskih sredstava za javne potrebe u kulturi Varaždinske županije za 2024. godinu, a nakon raspisanog Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi.

Sukladno prijedlogu Kulturnog vijeća Varaždinske županije, odlukom župana odobrena je financijska podrška za 67 programa koji će se financirati iz županijskog proračuna. Ukupno je za javne potrebe u kulturi po navedenom pozivu odobreno 206.330 eura, a što je 16.330 eura više nego prethodne godine. Odluka o dodjeli financijskih sredstava dostupna je na sljedećoj poveznici.

Predlagatelji programa će biti kontaktirani radi potpisa ugovora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%