play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Obilježena 32. obljetnica postrojavanja prve naoružane postrojbe 104. brigade ZNG Varaždin

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod križa i spomen ploče, kao i prigodnim druženjem u Zeledvoru obilježena je 32. obljetnica postrojavanja prve naoružane postrojbe 104. brigade ZNG Varaždin.

Svečanost je održana u organizaciji Općine Petrijanec i suorganizaciji Udruge pripadnika 104. brigade ZNG Vararaždin. Proslavi su nazočili načelnik Općine Bednja Damir Poljak kao izaslanik župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec ujedno i potpredsjednik Županijske skupštine, predsjednici i članovi Kriznog stožera tadašnje općine Varaždin i Čakovec, kao i izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Varaždinske županije.

U svojim prigodnim govorima, Damir Poljak i Željko Posavec, između ostalog, zahvalili su se članovima Udruge pripadnika 104. brigade ZNG Varaždin, kao i članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata što svojim odazivom doprinose očuvanju uspomene na žrtvu te svojim djelovanjem u miru promiču vrijednosti i dignitet Domovinskog rata.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 4

  0%