play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Obilježena 32. obljetnica postrojavanja prve naoružane postrojbe 104. brigade ZNG Varaždin

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod križa i spomen ploče, kao i prigodnim druženjem u Zeledvoru obilježena je 32. obljetnica postrojavanja prve naoružane postrojbe 104. brigade ZNG Varaždin.

Svečanost je održana u organizaciji Općine Petrijanec i suorganizaciji Udruge pripadnika 104. brigade ZNG Vararaždin. Proslavi su nazočili načelnik Općine Bednja Damir Poljak kao izaslanik župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec ujedno i potpredsjednik Županijske skupštine, predsjednici i članovi Kriznog stožera tadašnje općine Varaždin i Čakovec, kao i izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Varaždinske županije.

U svojim prigodnim govorima, Damir Poljak i Željko Posavec, između ostalog, zahvalili su se članovima Udruge pripadnika 104. brigade ZNG Varaždin, kao i članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata što svojim odazivom doprinose očuvanju uspomene na žrtvu te svojim djelovanjem u miru promiču vrijednosti i dignitet Domovinskog rata.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U sklopu Osnovne škole Kneginec Gornji otvoren prometni poligon

  S ciljem ranog razvijanja prometne kulture koja će doprinijeti većoj sigurnosti djece u prometu, u sklopu Osnovne škole Kneginec Gornji otvoren je prometni poligon. Inicijativa o pokretanju i uređenju poligona potekla je od Općine Gornji Kneginec, za čije radove je utrošeno 13.686,13 eura koje je osigurala Varaždinska županija.   Načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški istaknuo je kako se ovim projektom želi podići prometna osviještenost kod najmlađih, a shodno tome […]

  today20/06/2024 2

  0%