play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Obavljen tehnički pregled aglomeracije Sračinec

U proteklih nekoliko dana obavljen je tehnički pregled sustava odvodnje otpadnih voda za mjesto Sračinec.

Ovim se završavaju radovi na aglomeraciji za mjesto Sračinec. Radovi su trajali nekoliko godina, znamo da su bili i privremeno zaustavljeni zbog pandemije i da su išli otežano zbog krize. No, ovo je vrijedilo čekati koliko god je trebalo. Tehnički pregled za Sračinec je gotov, očekujemo da će Varkom uskoro uputiti kućanstvima poziv na spajanje na kanalizacijsku mrežu. Ponosni smo da smo usporedo s postavljanjem kanalizacije uspjeli ostvariti i projekt uređenja cesta, pa sada Sračinec i Svibovec Podravski imaju sve ulice asfaltirane u punom profilu, a na proljeće će biti uređene i staze te zelene površine u ulicama gdje to još nije realizirano” – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Nakon tehničkog pregleda u Sračincu, početkom iduće godine bit će obavljen i tehnički pregled u mjestu Svibovec Podravski.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Nove biciklističke staze u Šenoinoj ulici u Varaždinu

  U sklopu aktivnosti Grada Varaždina u Europskom tjednu mobilnosti, u četvrtak 21. rujna 2023. godine u Ulici Augusta Šenoe predane su na upotrebu građanima i puštene u promet nove biciklističke staze. Na mjestu parkirališta za automobile, iscrtane su dvosmjerne staze koje su stupićima odijeljene od kolnika za automobile. O novom prometnom rješenju u centru grada govorio je Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina: Na ovom dijelu uvijek je bilo parkiralište […]

  today21/09/2023 5

  0%