play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Obavljen tehnički pregled aglomeracije Sračinec

U proteklih nekoliko dana obavljen je tehnički pregled sustava odvodnje otpadnih voda za mjesto Sračinec.

Ovim se završavaju radovi na aglomeraciji za mjesto Sračinec. Radovi su trajali nekoliko godina, znamo da su bili i privremeno zaustavljeni zbog pandemije i da su išli otežano zbog krize. No, ovo je vrijedilo čekati koliko god je trebalo. Tehnički pregled za Sračinec je gotov, očekujemo da će Varkom uskoro uputiti kućanstvima poziv na spajanje na kanalizacijsku mrežu. Ponosni smo da smo usporedo s postavljanjem kanalizacije uspjeli ostvariti i projekt uređenja cesta, pa sada Sračinec i Svibovec Podravski imaju sve ulice asfaltirane u punom profilu, a na proljeće će biti uređene i staze te zelene površine u ulicama gdje to još nije realizirano” – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Nakon tehničkog pregleda u Sračincu, početkom iduće godine bit će obavljen i tehnički pregled u mjestu Svibovec Podravski.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sin prijetio policajcima smrću, a njegov 91-ogodišnji otac krenuo na njih sjekirom

  U srijedu, 24. srpnja u 8 sati policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su dojavu građanina da 65-godišnjak krši mjeru opreza uspostavljanja kontakta s njim te mu šalje poruke. Postupajući po dojavi, dvojica policijskih službenika zatekla su 65-godišnjaka na dvorištu obiteljske kuće te ga pozvali da im priđe radi obavljanja razgovora na okolnosti kršenja mjere. Isti se oglušio na pozive te se počeo udaljavati prema kući, zbog čega mu je […]

  today25/07/2024 3

  0%