play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

NUM u još jednom Erasmus+ projektu

Nakon svih silnih prilika za putovanjima, došlo je vrijeme da se vratimo na domaći teritorij i da NUM provede aktivnosti jednog od svojih Erasmus+ projekata.

Riječ je o projektu pod nazivom „Who you gonna call? Youth workers!“ koji obrađuje izrazito aktualnu i relevantnu temu – krizni menadžment!

Glavne aktivnosti ovog projekta (trening) održat će se u Zagrebu od 4. do 10. rujna, a bit će to pravi mali festival kultura jer će se uz Hrvatsku, na projektu predstaviti i sudionici iz još čak 8 europskih zemalja, a to su Malta, Španjolska, Rumunjska, Grčka, Cipar, Italija, Litva te Turska.

I ti možeš biti dio ovog projekta, sve što trebaš učiniti jest prijaviti se putem linka – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHv4PvRMkZ2KIUPItbivxrJa9lA1sr0F8fgfgyPaU4Abh-tg/viewform i čekati poziv NUM-ovaca!

Prijave se primaju do kraja tjedna, 22. 02. do kraja dana. Požuri!

Sudjelovanje na projektu u potpunosti je besplatno, a troškove prijevoza, smještaja i hrane pokriva organizator/domaćin, Nezavisna udruga mladih.

Više informacija o projektu naći ćeš u Infopacku –  https://drive.google.com/file/d/10alqRZ-fIgrX-ehF71E1LgemSfyvkbGY/view?usp=sharing.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Okićena božićna drvca u centru Sračinca

  Djeca članice i članovi Dječjeg vijeća Općine Sračinec, uz pomoć članica Udruge žena Preslica i Općine Sračinec, okitila su božićna drvca u centru Sračinca. Došla su pod vodstvom učiteljice Đurđice Kovačić, vijećnice Općinskog vijeća Općine Sračinec, a s pripremljenim ukrasima dočekala ih je Stanka Miko, predsjednica Udruge žena Preslica Sračinec. „Tradicionalno uz blagdan Božića palimo ukrasnu uličnu rasvjetu, kitimo drvca na zelenoj površini uz općinsku zgradu, a upaljena je i […]

  today06/12/2021 79

  0%