play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

NUM u još jednom Erasmus+ projektu

Nakon svih silnih prilika za putovanjima, došlo je vrijeme da se vratimo na domaći teritorij i da NUM provede aktivnosti jednog od svojih Erasmus+ projekata.

Riječ je o projektu pod nazivom „Who you gonna call? Youth workers!“ koji obrađuje izrazito aktualnu i relevantnu temu – krizni menadžment!

Glavne aktivnosti ovog projekta (trening) održat će se u Zagrebu od 4. do 10. rujna, a bit će to pravi mali festival kultura jer će se uz Hrvatsku, na projektu predstaviti i sudionici iz još čak 8 europskih zemalja, a to su Malta, Španjolska, Rumunjska, Grčka, Cipar, Italija, Litva te Turska.

I ti možeš biti dio ovog projekta, sve što trebaš učiniti jest prijaviti se putem linka – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHv4PvRMkZ2KIUPItbivxrJa9lA1sr0F8fgfgyPaU4Abh-tg/viewform i čekati poziv NUM-ovaca!

Prijave se primaju do kraja tjedna, 22. 02. do kraja dana. Požuri!

Sudjelovanje na projektu u potpunosti je besplatno, a troškove prijevoza, smještaja i hrane pokriva organizator/domaćin, Nezavisna udruga mladih.

Više informacija o projektu naći ćeš u Infopacku –  https://drive.google.com/file/d/10alqRZ-fIgrX-ehF71E1LgemSfyvkbGY/view?usp=sharing.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Veselo na trećoj “Županijskoj berbi”

  Veselo je u nedjelju bilo u vinogradima na samom jugu Varaždinske županije, a kako i ne bi kad je nakon mjeseci teškog rada u „goricama“ napokon došlo vrijeme za berbu grožđa i za uživanje. Očuvati stare običaje i tradiciju bio je cilj ovogodišnje, treće po redu po redu „Županijske berbe“ koja je održana u vinogradima Vinarije Šafran u Breznici. Za ceremoniju je bio zadužen vincilir Krunoslav Čolo, a sudjelovali su […]

  today13/09/2021 9