play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

NUM u još jednom Erasmus+ projektu

Nakon svih silnih prilika za putovanjima, došlo je vrijeme da se vratimo na domaći teritorij i da NUM provede aktivnosti jednog od svojih Erasmus+ projekata.

Riječ je o projektu pod nazivom „Who you gonna call? Youth workers!“ koji obrađuje izrazito aktualnu i relevantnu temu – krizni menadžment!

Glavne aktivnosti ovog projekta (trening) održat će se u Zagrebu od 4. do 10. rujna, a bit će to pravi mali festival kultura jer će se uz Hrvatsku, na projektu predstaviti i sudionici iz još čak 8 europskih zemalja, a to su Malta, Španjolska, Rumunjska, Grčka, Cipar, Italija, Litva te Turska.

I ti možeš biti dio ovog projekta, sve što trebaš učiniti jest prijaviti se putem linka – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHv4PvRMkZ2KIUPItbivxrJa9lA1sr0F8fgfgyPaU4Abh-tg/viewform i čekati poziv NUM-ovaca!

Prijave se primaju do kraja tjedna, 22. 02. do kraja dana. Požuri!

Sudjelovanje na projektu u potpunosti je besplatno, a troškove prijevoza, smještaja i hrane pokriva organizator/domaćin, Nezavisna udruga mladih.

Više informacija o projektu naći ćeš u Infopacku –  https://drive.google.com/file/d/10alqRZ-fIgrX-ehF71E1LgemSfyvkbGY/view?usp=sharing.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Mobitelom rezervirajte termin za izradu osobne iskaznice ili vozačke dozvole

  Putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr građani od srijede, 1. prosinca, mogu rezervirati svoj termin za izradu osobne iskaznice ili vozačke dozvole na Odjelu za upravne poslove Policijske uprave varaždinske na adresi Augusta Cesarca 18, Varaždin, dok u drugim policijskim postajama trenutno ova aplikacija nije moguća. Aplikacijom, na jednostavan i brz način građani, putem svog pametnog mobitela ili računala osim zahtjeva za izradu osobne iskaznice ili vozačke dozvole, mogu rezervirati […]

  today03/12/2021 130

  0%