play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Novih 55 tisuća eura za obnovu Stare škole u Petrijancu

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je sufinanciranje projekta Energetska obnova kulturnog dobra “Stara škola” u ukupnom iznosu od 55 tisuća eura, a ostatak sredstava osigurat će Općina Petrijanec u svojem proračunu. Spomenimo da je Općina prijavila na još dva natječaja obnovu stare škole pa će tak sufinanciranje iz proračuna biti minimalno, što je i cilj.

– “Zahvaljujući još jednom odobrenom sufinanciranju u obnovi našeg kulturnog dobra u središtu Petrijanca Stare škole vjerujem da ćemo završiti s radovima najkasnije početkom iduće godine. Općina Petrijanec nastavlja s uspješnim povlačenjem sredstava iz fondova, ali i s unapređivanjem kvalitete javne infrastrukture, obnovom objekata, njegovanjem tradicije i manifestacija koje nam prirede naše udruge i ravnomjernim razvojem svih naših naselja u Općini. Obnovom Stare škole stvorit će se uvjeti za nastavak ulaganja u naš Trg koji je po mnogočemu specifičan i poseban. Zadovoljni smo što smo dio ove priče zajedno s brojnim općinama i gradovima te što će ovi projekti uistinu pomoći da se realizira cijeli niz novih, javnih, kulturnih, društvenih i gospodarskih sadržaja. Nama je odobreno 55 tisuća eura što je najveći odobreni iznos prema ovom natječaju”. – izjavio je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec i podsjetio kako je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost već ranije sufinancirao 974 tisuće kuna za energetsku obnovu Stare škole.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 5

  0%