play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nova kolica za djelatnike Čistoće

Djelatnicima Čistoće koji svakodnevno brinu o čistoći varaždinskih ulica danas, u četvrtak 2. oveljače 2023. su predana nova kolica – tricikli za pometače ulica.

Primopredaji kolica za čistaće ulica prisustvovao je i gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj koji je pohvalio rad uličnih čistaća: Svi koji dođu u Varaždin pohvale njegovu čistoću i urednost. Dio je to naše varaždinske kulture ali i rezultat rada ovih vrijednih ljudi. Stara kolica koristila su se već više od 20 godina i bilo je vrijeme za zamjenu novim i sigurnijim triciklima. Ona će olakšati rad čistaćima pa će i naše ulice nadalje ostati čiste. Trošak za nova kolica je mali, a efekat njihove upotrebe uz vrijedan rad ovih ljudi je svakodnevno vidljiv građanima i gostima Varaždina.

Isporuci tricikala prisustvovali su direktor Čistoće Zoran Svetec te zamjenik direktora Saša Avirović. Kolica, tricikle za ulične pometače,  isporučila je tvrtka Alfateh iz Rijeke, specijalizirana za proizvodnju komunalne opreme i manjih vozila. Tricikli mogu prevoziti kantu zapremnine 240 litara, opremljeni su mjenjačem brzina koji uvelike olakšava prijevoz tereta, imaju ergonomska sjedala,  a uz kočnice i svjetla pružaju veću sigurnost djelatnicima. Isporučeno je 6 kolica po ukupnoj cijeni od 6.183 eura u što nije uračunat PDV.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Sport

  Održano Prvenstvo Republike Hrvatske u latino-američkim plesovima

  Državno prvenstvo u Koprivnici ostat će zlatnim slovima urezano u povijest Plesnog kluba Takt Varaždin jer su ostvarili dosad najbolje rezultate u povijesti i doslovno dominirali u većini natjecateljskih kategorija u kojima su nastupili. Osvojili su 7 naslova državnih prvaka/prvakinja i 7 zlatnih medalja, 4 naslova državnih viceprvaka/viceprvakinja i 4 srebrne medalje te 3 brončane medalje. U apsolutnoj/open solo kategoriji osvojili su još 3 zlatne medalje, 2 srebrne i 1 […]

  today30/06/2021 658

  0%