play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nogometni klub Gojanec je proslavio 50 godina postojanja

Nogometni klub Gojanec je proslavio 50 godina postojanja, a na svečanosti u Vatrogasnom domu Gojanec uz brojne uzvanike nazočio je i varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj, čestitavši im na uspješnom djelovanju u varaždinskom nogometu.

– Gojanec ima izuzetnu povezanost i tradiciju, koje se najbolje očitiju kroz dvije institucije, a to su DVD Gojanec i NK Plitvica. Bio je dugo raznih obećanja i končano je ova gradska uprava pronašla novce i čekamo da se 19. prosinca izglasa rebalans proračuna i provede uređenje klupskih prostora, odnosno da se završi dograđeni dio. Grad je izdvojio 150 tisuća eura, rebalansom će se osigurati još 15 tisuća eura, a u siječnju ili veljači bi trebali početi radovi. Kada se završi ova faza onda će s krenuti u drugu fazu i uređenju starog dijela – rekao je gradonačelnik Bosilj.

– Ovom obilježavanju odazvao se veliki broj članova, igrača i simpatizera što pokazuje i potvrđuje naše zajedništvo i snagu na što se ponosimo i temeljimo rad kluba, a drago mi je što nas podržavaju i grad Varaždin, Zajednica sportskih udruga grada Varaždina, Savez športova varaždinske županije i varaždinski Županijski nogometni savez – rekao je uvodno su svom govoru predsjednik Nogometnog kluba Plitvica iz Gojanca Berislav Bračko.

Član izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Bistrović, pak, zahvalio je prijašnjim i sadašnjoj upravi NK Gojanec, s kojima, kako je istaknuo, Županijski nogometni savez dobro surađuje.

– Da nije bilo tih ljudi oko kluba, ne bi sad bilo događanja na nogometnim terenima, počevši od nogometnih centara koje smo osnovali prije 5-6 godina te kroz njih stvorili lijepu priču s našom djecom. I sada se na utakmicama tih centara, vidi zajedništvo cijele regije – istaknuo je Bistrović te izrazio nadu da će NK Gojanec iduće godine postati član elitne županijske nogometne lige.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec ove godine osigurava “uskrsnice” za veći broj građana

    Općina Maruševec obavještava umirovljenike i osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine sa svog područja kako će im u povodu nastupajućih uskršnjih blagdana biti isplaćena jednokratna novčana potpora. Pravo na potporu ostvaruju građani s prebivalištem na području Općine Maruševec, i to: umirovljenici čija ukupna mirovina (domaća i inozemna) iznosi do 350 eura, osobe s invaliditetom kojima je temeljem Rješenja nadležnog Centra za socijalnu skrb priznato pravo na osobnu […]

  today27/02/2024 2

  0%