play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

NK Varaždin primio vrijednu donaciju

U prostorijama Nogometnog kluba Varaždin, na Gradskom stadionu u Varaždinu, potpisan je ugovor o donaciji između Saveza športova Varaždinske županije i Nogometnog kluba Varaždin. Ugovor su potpisali predsjednik Saveza športova Varaždinske županije Krešimir Čop i predsjednik Nogometnog kluba Varaždin Dražen Vitez. Savez športova Varaždinske županije ove godine nastavlja tradiciju od prije tri godine i za Sportsku akademiju NK Varaždin je izdvojio 67 tisuća eura. Savez športova ima još dva projekta koji se tiču nogometa, a to su sa Županijskim nogometnim savezom za sportskog instruktora u iznosu od 17 tisuća eura, a drugi je ulaganje u sportsku infrastrukturu u iznosu od 27 tisuća eura. Predsjednik Saveza športova Varaždinske županije Krešimir Čop napomenuo je kako je ove godine za sport izdvojeno ukupno 150 tisuća eura više nego prošle godine. Prošle je godine bilo 16 projekata, a ove godine je planirano 18 projekata. Između ostalog Čop je napomenuo kako Savez ima na raspolaganju ukupno 225 tisuća eura i 16 projekata kojima sufinancira sport na području županije, s tendencijom da se najveći dio sredstava ulaže u sportske škole za najmlađe kategorije, što je i primjer nogometne akademije NK Varaždin.

Predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez zahvalio je varaždinskom županu Anđelku Stričaku i Savezu športova Varaždinske županije na nastavku suradnje i donaciji koja jako puno znači za 250 djece koja pohađaju akademiju i za 14 trenera. „Djeca su dobro pozicionirana, juniori, kadeti i pioniri su 5. na tablici, što pokazuje da se dobro radi, da se novac dobro troši i da vodimo računa da naša sportska akademija razvija djecu, da zdravo žive i uče socijalne vještine što je najveća vrijednost.” – zaključio je Vitez i dodao kako će briga o djeci doprinijeti budućnosti kluba i da će neki od tih dječaka obući dres prve ekipe jer nam je želja da u budućnosti dres NK Varaždina nosi najveći broj djece s područja naše županije.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Akciji darivanja krvi u Ivancu pristupilo 70 darivatelja, prikupljeno 67 doza

  Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala u prostorima Centra za socijalnu skrb Ivanec za darivatelje šireg ivanečkog područja. Akciji je pristupilo 70 darivatelja, a prikupljeno je 67 doza dragocjene tekućine. Iz Kluba 100+ krv darovali su: Ivan Bregović koji je krv darivao 122. put, još jedan Ivan Bregović koji je krv dosad darivao 110 puta, zatim Ivan Čiček koji je po 128. put darivao […]

  today14/09/2022 10

  0%