play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nk Nova Ves organizirala utakmice selekcija U-9 i U-11 nogometnog centra

Nk Nova Ves organizirala je dvije utakmice selekcije U-9 i U-11 Nogometnog centra Orač – Nova Ves dok su na drugoj strani bili vršnjaci iz Nogometnog centra Maruševec – Vinica. U9 selekcija Nogometnog centra Orač – Nova Ves pobijedila je Nogometni centar Maruševec – Vinica rezultatom 1:0. Zanimljivo je bilo u utakmici U-11 selekcija spomenutih nogometnih centara gdje je nakon regularnog dijela rezultat bio 0:0 te su odlučivali penali. S(p)retniji nogometni centar je bio onaj domaći, Orač – Nova Ves. Nakon utakmice čestitke i pehare su primile obje ekipe iz selekcija U-9 i U-11 ali i najbolji pojedinci – strijelci i golmani. Nakon turnira odigrana je revijalna utakmica mještana Nove Vesi.
Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec podijelio je pehare za oba nogometna centra a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira.

Osim velikog zanimanja momčadi za ovaj turnir djece, isti je pobudio i veliko zanimanje publike, koja se odazvala u velikom broju, na zadovoljstvo organizatora Nk Nove Vesi, koji se nogometašima i vjernoj publici odužio još jednom zavidnom organizacijom.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  HNS-ova inicijativa o javnom županijskom linijskom, te integriranom prijevozu

  Na prošloj sjednici Županijske skupštine iznesena je HNS-ova inicijativa o javnom županijskom linijskom, te integriranom prijevozu. Predsjednik kluba županijskih vijećnika HNS-a, Marijan Škvarić, pokrenuo je predstavljenu inicijativu od strane županijskog predsjednika HNS-a, Krunoslava Lukačića, za uspostavom javnog županijskog linijskog prijevoza putnika u cestovnom prometu.   Naime, radi se o projektu koji bi prethodio i bio osnova za integrirani javni prijevoz putnika, odnosno putovanje jednom kartom autobusnom linijom, minibusom i vlakom, […]

  today19/05/2022 20

  0%