play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nk Nova Ves organizirala utakmice selekcija U-9 i U-11 nogometnog centra

Nk Nova Ves organizirala je dvije utakmice selekcije U-9 i U-11 Nogometnog centra Orač – Nova Ves dok su na drugoj strani bili vršnjaci iz Nogometnog centra Maruševec – Vinica. U9 selekcija Nogometnog centra Orač – Nova Ves pobijedila je Nogometni centar Maruševec – Vinica rezultatom 1:0. Zanimljivo je bilo u utakmici U-11 selekcija spomenutih nogometnih centara gdje je nakon regularnog dijela rezultat bio 0:0 te su odlučivali penali. S(p)retniji nogometni centar je bio onaj domaći, Orač – Nova Ves. Nakon utakmice čestitke i pehare su primile obje ekipe iz selekcija U-9 i U-11 ali i najbolji pojedinci – strijelci i golmani. Nakon turnira odigrana je revijalna utakmica mještana Nove Vesi.
Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec podijelio je pehare za oba nogometna centra a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira.

Osim velikog zanimanja momčadi za ovaj turnir djece, isti je pobudio i veliko zanimanje publike, koja se odazvala u velikom broju, na zadovoljstvo organizatora Nk Nove Vesi, koji se nogometašima i vjernoj publici odužio još jednom zavidnom organizacijom.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Varaždin podnosi kandidaturu za UNESC0-ov grad glazbe

  Varaždin ima velike izglede biti proglašen UNESCO-ovim  gradom glazbe. U multimedijalnoj dvorani Gradskog muzeja Varaždin u palači Herzer održan je u srijedu 17. svibnja radni sastanak na kojem se govorilo o pripremama za prijavu na natječaj za proglašenje UNESCO-ova kreativnog grada u području glazbe, koji je za 2023. godinu objavilo Ministarstvo kulture i medija i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO. Cilj je grad Varaždin uključiti u Mrežu kreativnih gradova u specifičnom […]

  today17/05/2023 20

  0%