play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nk Nova Ves organizirala utakmice selekcija U-9 i U-11 nogometnog centra

Nk Nova Ves organizirala je dvije utakmice selekcije U-9 i U-11 Nogometnog centra Orač – Nova Ves dok su na drugoj strani bili vršnjaci iz Nogometnog centra Maruševec – Vinica. U9 selekcija Nogometnog centra Orač – Nova Ves pobijedila je Nogometni centar Maruševec – Vinica rezultatom 1:0. Zanimljivo je bilo u utakmici U-11 selekcija spomenutih nogometnih centara gdje je nakon regularnog dijela rezultat bio 0:0 te su odlučivali penali. S(p)retniji nogometni centar je bio onaj domaći, Orač – Nova Ves. Nakon utakmice čestitke i pehare su primile obje ekipe iz selekcija U-9 i U-11 ali i najbolji pojedinci – strijelci i golmani. Nakon turnira odigrana je revijalna utakmica mještana Nove Vesi.
Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec podijelio je pehare za oba nogometna centra a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira.

Osim velikog zanimanja momčadi za ovaj turnir djece, isti je pobudio i veliko zanimanje publike, koja se odazvala u velikom broju, na zadovoljstvo organizatora Nk Nove Vesi, koji se nogometašima i vjernoj publici odužio još jednom zavidnom organizacijom.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Općini Petrijanec uspješno završen projekt “Zaželi – program zapošljavanja žena”

  Općina Petrijanec uspješno je provela projekt „Zaželi“ – pomoć u zajednici za starije osobe“ te projekt „Zaželi – Program zapošljavanja žena.“  Sufinancirani su sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda.  Prve dvije godine nositelj projekta „Pomoć u kući „  vrijedan 2 milijuna 179 tisuća kuna bila Općina Petrijanec, […]

  today27/01/2022 136

  0%