play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nastavljaju se radovi na poboljšanju sigurnosti pješaka i biciklista u gradu Varaždinu

Na inicijativu građana Ulice grada Koblenza, Grad Varaždin je u suradnji s MUP-om proveo nova prometna rješenja na raskrižju Koblenzove i Ulice Adolfa Wisserta. Postavljena je uzdignuta ploha s pješačkim prijelazom, te uspostavljena zona s ograničenjem brzine 30 km/h u tom dijelu naselja i označeni pješački prijelazi u cijelom kvartu. Također, zbog česte prebrze vožnje neodgovornih vozača Bombellesovom cestom, kojom se ugrožava velik broj šetača i biciklista koji šetnicom iz pravca Vukovarske ulice odlaze na Dravu, postavljen je uspornik na raskrižju Vukovarske i Bombellesove ceste.

„Nakon što smo prošle godine postavili i novu rasvjetu na Bombellesovoj cesti, sada dodatno podižemo razinu sigurnosti za naše sugrađane koji se u sve većem broju ovim putem kreću prema Dravskoj šumi ili na Dravske bazene da uživaju u prirodi. Najvažnije nam je da budu sigurni u prometu i da sretno stignu na svoja odredišta.“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U varaždinskoj Bolnici obilježen Međunarodni dan primalja

  Međunarodni dan primalja obilježava se 5. svibnja, ove godine pod geslom „Primalje i žene partneri u borbi protiv klimatskih promjena”. Taj dan prilika je da se proširi ideja o primaljama i primaljstvu te da se naglasi važnost njihove uloge u zdravstvenoj zaštiti žena i novorođenčadi. Primalje Službe za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Varaždin tim su povodom u petak, 3. svibnja, pozvale sve zainteresirane da posjete rodilište i da se […]

  today03/05/2024 15

  0%