play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nastavljaju se radovi na poboljšanju sigurnosti pješaka i biciklista u gradu Varaždinu

Na inicijativu građana Ulice grada Koblenza, Grad Varaždin je u suradnji s MUP-om proveo nova prometna rješenja na raskrižju Koblenzove i Ulice Adolfa Wisserta. Postavljena je uzdignuta ploha s pješačkim prijelazom, te uspostavljena zona s ograničenjem brzine 30 km/h u tom dijelu naselja i označeni pješački prijelazi u cijelom kvartu. Također, zbog česte prebrze vožnje neodgovornih vozača Bombellesovom cestom, kojom se ugrožava velik broj šetača i biciklista koji šetnicom iz pravca Vukovarske ulice odlaze na Dravu, postavljen je uspornik na raskrižju Vukovarske i Bombellesove ceste.

„Nakon što smo prošle godine postavili i novu rasvjetu na Bombellesovoj cesti, sada dodatno podižemo razinu sigurnosti za naše sugrađane koji se u sve većem broju ovim putem kreću prema Dravskoj šumi ili na Dravske bazene da uživaju u prirodi. Najvažnije nam je da budu sigurni u prometu i da sretno stignu na svoja odredišta.“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom

  U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđen jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a testirane su 134 osobe.   U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je pet pacijenata s težom kliničkom slikom.   Oporavile su se dvije osobe te je broj aktivnih slučajeva 36.   Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana ovoga tjedna organizira prema sljedećem rasporedu:   Sutra, utorak, 24. kolovoza – sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu […]

  today23/08/2021 41

  0%