play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nakon 40 godina obnovljena ljekarna u Ulici braće Radića u Varaždinu

Ljekarna u Ulici braće Radića u Varaždinu ove godine je renovirana čime su poboljšani uvjeti za pacijente, ali i djelatnike ovog objekta. Projekt uređenja obuhvaćao je građevinske radove, koji uključuju rušenje, demontažu starog interijera, gips-kartonske radove, soboslikarsko-ličilačke radove, elektroinstalaterske radove, podopolagačke radove, bravarske radove i postavu nove rasvjete, te opremanje ljekarne novim ljekarničkim namještajem, novo kabliranje, montažu novog alarma i video nadzora, a ukupna vrijednost projekta je 115.450,00 eura.

Ravnatelj Ljekarne Varaždinske županije Mirko Magić izrazio je zadovoljstvo novouređenim prostorom.

– Ljekarna u Radićevoj je otvorena 1982. godine i do sada je radila sa namještajem i većinom opreme iz te godine stoga je bila potrebna modernizacija i cjelokupno renoviranje interijera. Projekt je zahvatio prvenstveno dio ljekarne u kojem se zadržavaju i koji posjećuju pacijenti, ali i zdravi ljudi, koji su navikli one proizvode koji bi mogli imati utjecaj na njihovo zdravlje nabavljati u ljekarni. Za sve njih u ovoj ljekarni imamo novost, to je lijepo uređen prostor za savjetovanje sa magistrom farmacije, izdvojen tako da se čuva privatnost i to je relativno nova usluga koja se nudi, a mislim da u gradu jedini imamo ovakav prostor koncipiran na ovaj način. Tu se ujedno nadopunjujemo s obiteljskim liječnicima. Obnovljen je i kutak za djecu. Cilj nam je bio približiti ljekarničku djelatnost našim sugrađanima i poboljšati naše usluge pa sve pozivam da se sami uvjere jesmo li to i uspjeli! – istaknuo je ravnatelj Magić.

Da je uređenje prostora ljekarne bilo prijeko potrebno istaknula je i voditeljica ljekarne Draženka Vincek Mišak, mag. pharm.

– Ljekarna je obnovljena nakon dugo vremena, točnije nakon 40 godina, na zadovoljstvo nas djelatnika i naših pacijenata. Pacijenti lijepo reagiraju, ugodnije im je doći u novi prostor što nam puno znači. Drago mi je da smo ovom obnovom podigli ljekarničku uslugu na višu razinu za naše pacijente, a to će ujedno privući i mlade magistre koji u današnje vrijeme traže bolje uvjete za rad – rekla je magistra Vincek Mišak.

Novouređenu ljekarnu obišao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak u pratnji pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubice Božić, a tom je prilikom istaknuo da je kvalitetna zdravstvena skrb za naše sugrađane prioritet ove županijske vlasti.

– Podizanje kvalitete zdravstvene skrbi naš je prioritet. Varaždinska županija kontinuirano ulaže u zdravstvene ustanove kojima je osnivač kako bi se njihovi korisnici i djelatnici osjećali što ugodnije. Ljekarna u Ulici braće Radića nalazi se u samom centru Varaždina i njene usluge koriste brojni građani stoga je ova obnova od iznimne važnosti. Zahvaljujem se svima, i djelatnicima i korisnicima, na strpljenju u proteklih nekoliko mjeseci koliko je trajala obnova te želim uspješan nastavak rada u vrhunski uređenom novom prostoru – rekao je župan.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%