play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Najdoktori iz Varaždinske županije na prijemu kod zamjenice župana Silvije Zagorec

Zamjenica župana Silvija Zagorec upriličila je prijem za najdoktore iz Varaždinske županije. Osmu godinu zaredom je portal Najdoktor objavio popis najboljih po izboru pacijenata, a među njima je čak 16 doktora iz Varaždinske županije.

Na prijemu su bili specijalisti ginekologije i opstetricije Ivana Risek, Hrvoje Brijačak, Ivo Bilopavlović i Ljiljana Gal, specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije Ivan Kos i Vladimir Knež, specijalist neurokirurgije Vječeslav Kčira-Fideršek, specijalist otorinolaringologije Tajana Gudlin-Sbull i doktorica dentalne medicine Ljiljana Peharda Ivić. Među najdoktorima su i specijalisti obiteljske medicine Silvija Cikač, Kristina Sambol, Bojana Škvorc i Sanja Škudar-Popović, specijalist otorinolaringologije Domagoj Butigan, specijalist ginekologije i opstetricije Aleksandar Jukić i specijalist oralne kirurgije Damir Roki.

Cijenimo rad svih doktora i zdravstvenih radnika s područja Varaždinske županije, kojima zahvaljujemo na tome što svakoga dana skrbe o zdravlju naših stanovnika. Danas imamo priliku ugostiti i osobno zahvaliti vama najdoktorima. Čestitam vam na izboru za najdoktore, na priznanju koje su vam dodijelili pacijenti. Odnos između doktora i pacijenta doista je poseban, to je odnos međusobnog povjerenja i poštovanja. Pacijenti su prepoznali vašu kvalitetu, profesionalan rad, ali i vašu ljudskost, toplinu i razumijevanje” – rekla je zamjenica Silvija Zagorec, uz koju je na prijemu bila i Ljubica Božić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje.


Najdoktori su zahvalili na prijemu, koji je bio prilika i za konstruktivan razgovor o tome kako poboljšati zdravstvenu skrb o pacijentima iz cijele županije.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Kako napreduju radovi na Centru kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija?

  U pratnji ravnateljice Medicinske škole Varaždin mr.sc. Mirjane Grabar Kruljac župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, njegova zamjenica Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr.sc. Miroslav Huđek obišli gradilište budućeg Regionalnog centra kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija. Obilasku su nazočili i predstavnici izvođača radova. Istaknimo kako će Medicinska škola nakon izgradnje i uspostave Regionalnog centra kompetentnosti postati referentni edukacijski centar iz područja medicine za cijelu Hrvatsku. Nakon […]

  today31/08/2022 69

  0%