play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Najavljeni Gospodarski sajam u Varaždinu, očekuje se više od sto izlagača

Osmi po redu Gospodarski sajam u Varaždinu, održati će se 20. i 21. svibnja 2022. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a program i popratne aktivnosti najavili su na prigodnoj konferenciji za medije organizator sajma Nenad Kumrić iz tvrtke Tin marketing, županijski pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Darko Majhen i pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Grada Varaždina Slađana Miočić.

Varaždinska županija je glavni partner, dok je Grad Varaždin glavni pokrovitelj ovogodišnjeg Sajma. Kako je rečeno, na ovogodišnjem osmom po redu sajmu, predstaviti će se brojne općine, gradovi, županije, udruženja obrtnika, turističke zajednice, obrte, tvrtke i OPG-ovi. „Ulaz za posjetitelje je besplatan, a u cjelodnevnom zabavno-glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici nastupit će plesni klubovi, kulturno-umjetnička društva, Društvo Naša djeca i razni pjevači. Isto tako, po prvi puta svoje predstavljanje najavio je i Grad Ptuj iz susjedne Slovenije. Od izlagača iz naše Varaždinske županije predstavit će se Centar izvrsnosti odnosno Udruga robofreak, a tu je i Međimurska županija s Obrtničkom komorom i nekoliko izlagača. Pridružit će nam se i izlagači iz Krapinsko- zagorske, Vukovarsko-srijemske te Osječko-baranjske županije. Od gradova izdvojit ću Grad Ivanec i Lepoglavu, a od općina Bednju, Visoko, Petrijanec, Konjščinu, Koprivnički Ivanec, Sračinec, Mali Bukovec i Klenovnik” – rekao je Kumrić te dodao kako je otvorenje sajma predviđeno u petak, 20. svibnja u 12:00 sati. „Predstavit će se i turističke zajednice te po prvi put i dvije srednje škole iz Varaždina. Na Sajmu će biti i LAG Sjeverozapad, a po prvi put se popratnom programu pridružuje i HZZO koji će tijekom održavanja sajma svima dati mogućnost mjerenja masnoća, šećera u krvi i druge usluge” – najavio je Nenad Kumrić, organizator Sajma.

Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Darko Majhen je istaknuo kako u ova izazovna vremena za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove svaka ovakva manifestacija znači puno, kako za njih, tako i za posjetitelje. „Upravo će posjetitelji sajma imati prilike kupiti izvorne, domaće proizvode. Manifestacija upotpunjuje i turističku ponudu grada i županije te čestitam organizatoru na naporu i trudu kako bi sajam okupio što više izlagača, ali privukao i što više posjetitelja” – rekao je Majhen.

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Grada Varaždina Slađana Miočić pohvalila je organizaciju sajma kao hvalevrijedan događaj kojeg će Grad Varaždin nastaviti i nadalje podržavati.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković posjetio Grad Umag

  Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković u četvrtak je posjetio Grad Umag gdje su ga primili gradonačelnik Vili Bassanese i njegov zamjenik Mauro Jurman. Ovom su prigodom delegacije dvaju gradova razgovarale o mnogobrojnim strateškim projektima u Gradu Varaždinu i Gradu Umagu. Gradonačelnik Umaga je zamjeniku Markoviću predstavio projekte „Umag – grad djece“, Program društveno poticane stanogradnje te socijalnu i društvenu politiku u okviru koje je izgrađen umaški Dom umirovljenika. Na […]

  today10/02/2023 112

  0%