play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

PRAVILNIK Foto natječaja
“Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija”

Natječaj se realizira od ponedjeljka 6. rujna 2021. do nedjelje 3. listopada 2021. godine.

Sudjelovati u Natječaju mogu svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, a ne mogu djelatnici organizatora, pokrovitelja i sponzora i članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovati ne mogu osobe koje su osvojile nagradu u programu Radija Megaton u razdoblju nakon 3. srpnja 2021.

Način realizacije Natječaja:

 • u Natječaju mogu sudjelovati amateri i profesionalni fotografi
 • tema Natječaja je “Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija”
 • na Natječaj se primaju isključivo autorske fotografije, a svaki autor se prijavljuje samo s jednom fotografijom
 • fotografija mora biti fotografirana isključivo na području Varaždinske županije i s motivima s područja Varaždinske županije (priroda, naselja, povijest, kultura, običaji, manifestacije, gastronomija, turizam, zabava, sport, ljudi i sl.)
 • fotografija ne smije biti obrađena, osim osnovne korekcije svjetla i boje, bez autorskih potpisa i rubova, minimalnih dimenzija 3600 x 2400 piksela za vodoravne i 2400 x 3600 piksela za okomite
 • fotografije se šalju na mail igra@radiomegaton.hr
 • u Natječaj ulaze sve fotografije prispjele u razdoblju od 6. rujna 2021. do 26. rujna 2021.
 • u mailu je potrebno napisati naziv fotografije, što ona prikazuje i lokaciju gdje je fotografirana te osnovne podatke autora fotografije (ime i prezime autora, adresu, mail adresu i kontakt broj)
 • o fotografijama koje će biti prijavljene na Natječaj svoju će prosudbu dati tročlani žiri (predstavnik Radija Megaton, predstavnik pokrovitelja i profesionalni fotograf)
 • rezultati Natječaja će biti javno objavljeni u eteru Radija Megaton, na rođendan Radija Megaton, u nedjelju 3. listopada 2021.
 • najkvalitetnije fotografije će biti odabrane za izložbu fotografija s temom Natječaja koja će se organizirati u atriju Županijske palače Varaždinske županije ili u nekom drugom prostoru, dok će najbolja fotografija osvojiti glavnu nagradu

GLAVNA NAGRADA – boravak u kući za odmor “Villa Issa” u Vrtlinovcu do 6 osoba, u danima vikenda od petka u 17 sati do nedjelje u 16 sati u razdoblju od 8. listopada 2021. do 1. svibnja 2022. godine uz prethodni dogovor i rezervaciju slobodnog termina s vlasnikom te osiguran dnevno po jedan obrok iz Restorana pizzerije 4M za osobe koje borave u kući

Vrijednost nagrade do 4.800,00 kn.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Autor, čija se fotografija odabere za izložbu, svojom je prijavom suglasan da organizator i pokrovitelji Natječaja istu mogu korisiti, uz isticanje autora, u vlastite promotivne svrhe i da se njeni podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja.
Izlošci fotografija izloženi na izložbi, ostaju u vlasništvu Varaždinske županije.

Osoba koja će osvojiti nagradu, suglasna je da se njeni podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja, a čuvat će se trajno i u evidenciji nagrađenih osoba organizatora Natječaja.

Detalji Natječaja objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr.
Organizator: Planex radio d.o.o. – Radio Megaton
Pokrovitelji: Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije
Sponzori: Villa Issa i Drvar d.o.o. – Restoran pizzerija 4M

0%