play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Nagradna igra – Dan roštilja uz PAN Pilsner

Od 21.05. do 14.06.2021. u tri tjedna termina (od ponedjeljka do petka) u intervalu od 10 do 13 sati u programu Radija Megaton primat ćemo pozive slušatelja s kojima ćemo porazgovarati o temi roštilj-pivo (npr. najbolji savjeti za dobar roštilj, najduhovitija priča s roštiljade, najgori promašaj pri pripremi roštilja…..).

U svakom terminu porazgovarat ćemo sa dvoje slušatelja, svakome ćemo podijeliti nagradu za sudjelovanje – po dvije Pan Pilsner kutije (ukupno 16 piva).
Razgovore ćemo snimati i kasnije izvući snimke s najzanimljivijim detaljima o roštilju i roštiljskim spelancijama koje su slušatelji doživjeli.

O 24 snimke naših slušatelja odlučivat će, svojim glasovanjem, tročlano ocjenjivačko povjerenstvo sačinjeno od predstavnika Megatona, Carlsberga i jedne osobe iz javnog života.

Ime nagrađenog slušatelja, koji će nam dati najbolju, najoriginalniju ili najupečatljiviju roštiljsku dogodovštinu ili zanimljivost o roštilju, tj. glavno nagrađenog, objavit ćemo javno u programu Radija Megaton u subotu 19.06.2021. nakon 12 sati kad ćemo ga telefonski kontaktirati uživo u programu.

Glavna nagrada:

  • roštilj na ugljen
  • set za roštilj
  • kupon za meso, začine i ugljen
  • Pan Pilsner gajba
  • Paket Pan čaša

(ukupna vrijednost glavne nagrade cca 4.000 kn)

0%