play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nacrt odluke o sufinanciranju troškova medicinski pomognute oplodnje

U razdoblju od 7. studenog do 7. prosinca 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o sufinanciranju troškova medicinski pomognute oplodnje.

Predlaže se donošenje Odluke kojom bi se utvrdili uvjeti, visina i način ostvarivanja sufinanciranja troškova medicinski pomognute oplodnje, a koja bi, između ostalog, bila u službi gradske pronatalitetne i demografske politike. Grad Varaždin sudjelovat će u sufinanciranju dva ciklusa medicinski pomognute oplodnje za varaždinske obitelji koje ne uspijevaju dobiti djecu prirodnim putem, a koje su već iskoristile cikluse koje im plaća država te isti nisu dali željeni rezultat.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja. Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 45.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 7. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o sufinanciranju troškova medicinski pomognute oplodnje“ ili na e-mail adresu: andreja.bobek@varazdin.hr.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%